Voorbeelden van onze projecten

Nieuwe isolatie voor VVE in Amsterdam

In Amsterdam hebben wij het dak van de VvE van een oud appartementencomplex voorzien van een flinke pak isolatie. De bewoners van de bovenste verdieping moesten in de winter flink stoken om het warm te krijgen. En in de zomer werd de bovenste verdieping heel warm. Door het aanbrengen van isolatie zullen de bewoners flink besparen op de energierekening. Ook wordt de leefklimaat op de bovenste verdieping een stuk aangenamer. Kortom, de bewoners hebben slim geïnvesteerd in duurzaamheid van hun woning.

Sedum op het dak in Veenendaal

In Veenendaal was de bitumendakbedekking van zes woningen aan vervanging toe. Deze hebben wij vervangen met een bitumendakbedekking met een wortelstop, zodat er sedum op het dak geplaatst kan worden. Dit zijn vetplantjes die goed bestand zijn tegen hitte en kunnen veel vocht opnemen. De bewoners van deze woningen dragen met hun groen dak bij aan het groen in de wijk.

Dakrenovatie in Best

In Best hebben wij een dakrenovatie verricht van een keuken en garage. De bestaande bitumen dakbedekking is overlaagd met een nieuwe bitumen dakbedekking met een leislag korrel. Ook zijn de randen voorzien van een nieuwe daktrim en afwerking. Het dak kan hierdoor weer jarenlang mee.

Nieuwbouw Vught

In Vught hebben wij een compleet nieuw dak op een aanbouw van een monument aangelegd. Wij hebben met plezier het dak voorzien van PE folie, isolatie van 142mm en onderlaag. Vervolgens hebben wij de bitumen dakbedekking op de onderlaag aangebracht. De randen hebben we dubbel afgewerkt, zodat het dak waterdicht is.

Dakkapel renovatie in Sliedrecht

In Sliedrecht stond een dakkapel te wachten op een renovatie. We hebben de dakkapel voorzien van een complete metamorfose. Dit houdt in dat we het houtwerk rondom de dakkapel hebben vervangen. Ook hebben we het dak voorzien van een nieuwe daktrim, isolatie en natuurlijk een bitumen dakbedekking. De schilder zal de dakkapel voorzien van een nieuwe kleur.

Complete dakrenovatie in Waalwijk

Na de oplevering van deze woning in Waalwijk zijn de daken niet vervangen. Het ging om een woning met een zolder dak, dak op de tweede verdieping, garage/aanbouw dak en een erker. Al deze daken waren toe aan een nieuwe laag dakbedekking. En dit hebben we ook gedaan.

Bedrijfspand in Raamsdonkveer

In Raamsdonkveer hebben wij het dak van een bedrijfspand voorzien van nieuwe bitumendakbedekking. De huidige dakbedekking was in slechte staat en zorgde op verschillende plekken voor lekkages. Door het aanbrengen van nieuwe bitumendakbedekking zitten de werknemers er droog bij. Dit zorgt voor betere werkomstandigheden.

Dakrenovatie aanbouw Eindhoven

De nieuwe bewoners van deze woning in Eindhoven willen er graag droog bij zitten. Zij hebben de oude dakbedekking verwijderd. Vervolgens hebben wij een onderlaag aangebracht en nieuwe bitumen dakbedekking. De dakbedekking die wij hebben aangebracht is een speciale wortelstop dakbedekking. De bewoners willen graag sedum op het dak aanbrengen. Dit zijn plantjes op het dak. De zogenoemde wortelstop dakbedekking is hier ideaal voor.

Dakrenovatie Sleeuwijk

Het oude dak van deze woning in Sleeuwijk was aan vervanging toe. Wij hebben op de isolatie een onderlaag aangebracht en vervolgens de vlakke delen voorzien van een nieuwe laag bitumen dakbedekking. De randen zijn voorzien van een dubbele laag. Hierdoor kunnen de bewoners genieten van een waterdicht dak.

Dakrenovatie dakkapel Rosmalen

Het dak van een dakkapel in Rosmalen was aan vervanging toe. Wij hebben de bestaande dakbedekking overlaagd met een nieuwe laag bitumen dakbedekking. Hierdoor is de dakkapel weer waterdicht en kan er weer jaren tegenaan.