Over Meesman dakdekkers

Meesman Dakdekkers is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor particulieren en bedrijven met klanten in Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Met onze certificeringen bieden wij de beste daksystemen voor een gunstige prijs. Onze dakdekkers zijn opgeleide vakmannen en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakdekken en veilig werken.

Brian Meesters
Oprichter

VCA-VOL / BHV
Gecertificeerd kegde ankers plaatsen

Jasper
Dakdekker

VCA-VOL

Roy Diks
KAM Adviseur

VCA-VOL

Over ons

Al voor dat we beginnen met het werk aan je dak word je betrokken in het proces. Dit begint al bij de offerte. Tijdens het opstellen van de offerte houden wij rekening met je wensen en budget. Als het werk wordt uitgevoerd doen we dat met een bepaalde gedachte: kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Duurzaamheid zit niet alleen in onze naam, maar ook in het opbouwen van relaties met onze klanten. Wij gaan graag duurzame relaties aan met onze klanten. Door het werk zo goed mogelijk uit te voeren, worden wij door onze klanten aanbevolen. En om de relatie te versterken bieden wij goede service en gedegen garantie. 

Offerte aanvragen

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Waarom bieden wij de beste kwaliteit?

Volgens onze klanten bieden wij kwaliteit door het volgende:

  • Gecertificeerd dakdekkersbedrijf
  • Betrokkenheid van de klant
  • Geen verborgen kosten
  • Eerlijke prijs
  • Betrouwbaar en duidelijk advies
  • 10 jaar garantie

Meesman dakdekkers werkt samen met verschillende professionals. Bekijk onze partners.