Wij mogen NU met trots de titel erkend leerbedrijf dragen. Dit houdt in dat wij mbo-studenten opleiden tot vakmannen op het gebied van duurzame daken, wat wij doen in samenwerking met ROC Nederland. Met deze samenwerking kunnen studenten van het mbo terecht voor (bij)banen, stage, BLL-plekken.

Waarom een samenwerking met ROC Nederland?

In samenwerking met ROC Nederland zorgen wij ervoor dat wij studenten de kans kunnen bieden om het vak dakdekken in de breedste zin van het woord te leren. Of het nu gaat om een bijbaan, stage of vast dienstverband, wij willen iedereen de mogelijkheid bieden kennis te laten maken met ons mooie vak.

Wat betekend een erkend leerbedrijf voor Meesman Dakdekkers?

Als leerbedrijf kunnen Boris- en mbo-studenten bij ons terecht voor de opleiding tot allround dakdekker niveau 2 en 3, of een praktijkdeel van zijn of haar opleiding. Een leerbedrijf word je niet zomaar, hiervoor zijn wij erkend door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Wat biedt Meesman Dakdekkers de student?

Wij bieden studenten een goede, vertrouwde een veilige werkplek die aansluit bij hun opleiding. Bij ons beoefenen studenten de werkprocessen en werkzaamheden uit op het gebied van dakdekken. Bijvoorbeeld onze specialisatie in het aanbrengen van isolatie of bitumen op daken.

Wat zijn wij een erkend leerbedrijf geworden?

Wij zijn een erkend leerbedrijf geworden, omdat wij toekomstig personeel zelf willen inwerken en om actuele vakkennis binnen het bedrijf te houden. Daarmee willen wij jongeren de kans bieden om ons mooie en leuke vak te leren.

Waar vind ik een erkend leerbedrijf?

Op de volgende websites vind je alle erkende leerbedrijven die nu een student zoeken:

  1. stagemarkt.nl
  2. leerbanenmarkt.nl

Benieuwd naar de vacatures binnen Meesman Dakdekkers?

Op de onderstaande links kom je terecht bij onze vacatures. Wij zijn momenteel op zoek naar dakdekkers bitumen en kunststof. Je kan natuurlijk ook via onze eigen website contact met ons opnemen.

  1. Dakdekker bitumen en kunststof
  2. Allround dakdekker bitumen en kunststof