Overige werkzaamheden

Door de jarenlange ervaring op het dak kun je ons ook voor andere dakwerkzaamheden inschakelen. Kijk verder op deze pagina wat wij voor je kunnen betekenen.

  • Specialist in bitumen daken
  • Hoogwaardige afwerking
  • 10 jaar garantie op je bitumen dak
Offerte aanvragen

A title

Image Box text

Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor je vakkundig realiseren:

Voegwerk herstel (schoorsteen)
Weersomstandigheden om dit gebied zijn de boosdoeners die ervoor zorgen dat je beschadigde voegen verder kapotgaan. Het is van belang dat je jouw schoorsteen op tijd laat voegen om nare situaties te voorkomen. Door slecht voegwerk kun je problemen oplopen, zoals schade of gevaarlijk situaties. Hierbij valt te denken aan lekkages of loszittende stenen die naar beneden kunnen vallen.

Loodwerk op het dak
Loodwerk op je dak zorgt ervoor dat alle aansluitingen en openingen waterdicht worden afgesloten. Ook wordt het lood gebruikt om de overgang van de gevel, schoorsteen of dakkapel waterdicht te maken. Versleten lood is veelal de oorzaak van de lekkages.

Trespa afwerking
Veelal wordt een dakgoot, dakranden, gevels of dakkapellen afgewerkt. Dit kan met verschillende soorten materiaal, waaronder trespa. Trespa is van hoge kwaliteit, kan hierdoor lang mee en is bestemd tegen de verschillende weeromstandigheden.