A title

Image Box text

Overige werkzaamheden

Wil je graag weten waar je aan toe bent en welke prijs je kunt verwachten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

  • Specialist in bitumen daken
  • Hoogwaardige afwerking
  • 10 jaar garantie op je bitumen dak

Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor je vakkundig realiseren:

Voegwerk herstel (schoorsteen)
Weersomstandigheden om dit gebied zijn de boosdoeners die ervoor zorgen dat je beschadigde voegen verder kapotgaan. Het is van belang dat je jouw schoorsteen op tijd laat voegen om nare situaties te voorkomen. Door slecht voegwerk kun je problemen oplopen, zoals schade of gevaarlijk situaties. Hierbij valt te denken aan lekkages of loszittende stenen die naar beneden kunnen vallen.

Loodwerk op het dak
Loodwerk op je dak zorgt ervoor dat alle aansluitingen en openingen waterdicht worden afgesloten. Ook wordt het lood gebruikt om de overgang van de gevel, schoorsteen of dakkapel waterdicht te maken. Versleten lood is veelal de oorzaak van de lekkages.

Trespa afwerking
Veelal wordt een dakgoot, dakranden, gevels of dakkapellen afgewerkt. Dit kan met verschillende soorten materiaal, waaronder trespa. Trespa is van hoge kwaliteit, kan hierdoor lang mee en is bestemd tegen de verschillende weeromstandigheden.