A title

Image Box text

Dakisolatie

Wil je graag weten waar je aan toe bent en welke prijs je kunt verwachten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

  • Geld besparen met goede isolatie
  • Vakkundig waterdicht afwerken
  • 10 jaar garantie op je dakisolatie

Wat levert dakisolatie je op?

Flinke besparing

Een jaarlijkse besparing van ruim €600,- Volgens Milieu centraal bespaar je jaarlijks ruim €600,- aan energiekosten. Bereken met onze methode hoeveel je kan besparen.

Je helpt het milieu​

Een jaarlijkse besparing van 1.400 kilo CO2. Volgens Mileu centraal bespaar je jaarlijks meer dan 1.400 kilo CO2 uitstoot. Hiermee houd je de opwarming van de aarde tegen, en help je het milieu een handje.

Je woning wordt meer waard

Een betere energie score is een hogere verkoopwaarde van je huis. Als je woning goed is geïsoleerd, dan krijgt je een betere energiescore bij het opmaken van een energieprestatiecertificaat.

Warm in de winter, koud in de zomer​

In de zomer zorgt je dakisolatie dat de warmte buiten blijft. In de winter zorgt je dakisolatie dat de warmte binnen blijft. Kortom, een aangenaam woonklimaat.

Zorg voor een goede dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken. Meesman Dakdekkers kan een gemiddelde tussenwoning van 60m2 binnen één werkdag isoleren en waterdicht afwerken.

Offerte aanvragen

A title

Image Box text

Veel gestelde vragen

Landelijke subsidie voor isolatie
Met een landelijke subsidie krijg je nu tijdelijk 30% van de kosten terug. Normaal is dit 20%. Je moet dan ook nog een ander deel van je huis isoleren, zoals de vloer, spouwmuur of ramen.

Extra lenen bij afsluiten hypotheek
Je kunt bij het afsluiten van een hypotheek tot 6% van de waarde van je woning met een maximum van €9.000,- extra lenen voor energiebesparende maatregelen.

Voordelige lening afsluiten
Je kunt tegen een gunstig tarief geld bij het Warmtefonds lenen als je energiebesparende maatregelen wil treffen in je huis.