Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en reparaties van bitumen daken. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn uw oplossing voor al uw bitumen dakwerkzaamheden.

Als u vragen heeft dan nemen wij graag alle tijd voor u. Een goed en veilig dak boven uw hoofd is heel belangrijk. De kosten voor een nieuwe dak of dakrenovatie is iets wat u niet dagelijks doet. U bent bij ons dan ook aan een betrouwbaar adres. Dit blijkt ook uit de reviews van onze van klanten. Daarom hopen we binnenkort ook een review van u te mogen ontvangen. Wij staan graag voor u klaar.

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving. De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Bitumen daken

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Met de huidige ontwikkelingen en onze vakmanschap kunnen wij de levensduur verlengen naar 25 tot 30 jaar.

isoleren van daken door Meesman dakdekkers

Dakisolatie

Dakisolatie Een eenmalige investering voor dakisolatie is een jaarlijkse besparing op je energierekening. Zo kun je jaarlijks meer dan €600,00,- aan energiekosten besparen.

Lichtkoepels en lichtstraten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Wij kunnen vakkundig lichtkoepels of lichtstraten plaatsen.

Gratis dakinspectie

Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang, zo krijg je inzicht in de huidige staat van je dak. Hierdoor weet je zeker dat je er lekker warm en droog bij zit of dat je moet ingrijpen.

Lekkage detectie door Meesman dakdekkers

Lekkagedetectie en verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Voer dan direct een lekkagedetectie uit door Meesman Dakdekkers.

VvE en Bedrijven

De betrokkenheid van de klant en openheid van zaken is onze formule tot succes. Wij helpen VvE’s en bedrijven graag met het opstellen en uitvoeren voor een MJOP van het dak.

Onderhoud bitumen daken

Onderhoud van bitumen daken hoort bij ons vak als specialist in bitumen daken. Zo weet je zeker dat je de komende 30 jaar goed beschermd bent van lekkages.

Overige werkzaamheden

Door de jarenlange ervaring op het dak kun je ons ook voor andere dakwerkzaamheden inschakelen, zoals boeidelen, loodwerk en voegwerk.

Vraag een gratis een specialistische dakinspectie aan

Met een gratis dakinspectie krijgt u inzicht in verschillende onderdelen van uw dak, zoals beschadigingen in bitumen dakbedekking en afwerking, losse naden van het dakleer en dakbedekking en de staat goten en afvoeren.