Dakdekkersbedrijf Tilburg

Wil jij een professionele dakdekker in Tilburg inschakelen voor werkzaamheden aan jouw dak? Een bedrijf waar veel kennis en ervaring in huis is en waar je zeker kunt zijn dat er grondig en zorgvuldig met je dak wordt omgegaan? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een afspraak met onze specialisten. We komen langs om de werkzaamheden uit te voeren die vereist zijn. Wij voeren graag de volgende klussen op jouw dak uit:

  • Kwaliteitsdakbedekking
  • Perfecte isolatie om warmte in je huis vast te houden
  • Reparaties en renovaties, om er voor te zorgen dat je dak er weer een tijdje
  • Grondig onderhoud, om problemen te voorkomen
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Laat grondig onderhoud aan je dak uitvoeren

Als dakdekkersbedrijf komen we graag in actie voor grondig onderhoud aan je dak. Het is belangrijk om dit regelmatig uit te laten voeren. We kunnen dan bekijken of er een beginnend probleem is met het dak, dat we eenvoudig voor je kunnen verhelpen voordat het groter wordt. Denk hierbij aan schade aan je dakbedekking, die bijvoorbeeld is ontstaan door een storm. Het is ook mogelijk dat er slijtage is aan je dak die wij eenvoudig voor je kunnen verhelpen. We komen graag als dakdekkersbedrijf naar Tilburg om onze werkzaamheden uit te voeren.

Dakbedekking Tilburg

Wij zorgen voor nieuwe dakbedekking en reparaties

Het is belangrijk te zorgen dat je dakbedekking altijd in perfecte staat verkeert. Soms is het dan nodig om een geheel nieuwe dakbedekking te laten leggen. Dit kunnen wij met meerdere verschillende materialen voor je uitvoeren. Deze materialen hebben allemaal zo hun voor- en nadelen, die we graag een keer met je doornemen. De materialen die we bij jouw dakbedekking kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld PVC, EDM, bitumen, dakpannen en een leien dakbedekking. Dit zijn allemaal materialen van hoge kwaliteit, waarmee jij er zeker van bent dat je dak niet gaat lekken.

Heb je door een oudere dakbedekking toch last van een lekkage? Wij komen dan graag een dakreparatie in Tilburg uitvoeren. Het is daarbij belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Als je de lekkage namelijk laat voortduren, kan de schade aan je dak alleen maar groter worden. Dat niet alleen, ook in je huis kan er schade ontstaan. Wij komen graag eens in Tilburg bekijken wat wij kunnen doen om je dak weer lekkagevrij te maken.

Isolatie Tilburg

Betrouwbaar advies van een professionele dakdekker

Neem contact met ons op als je advies wil hebben over je dak en welke werkzaamheden daar het beste uitgevoerd kunnen worden. Wij kunnen als dakdekkersbedrijf bijvoorbeeld een dakrenovatie in Tilburg komen uitvoeren, maar helpen je ook vogeloverlast te voorkomen, voor een nieuwe dakbedekking te zorgen, een reparatie uit te voeren of onderhoud te plegen. Alles wat er maar aan je dak kan gebeuren behoort tot onze specialiteiten. We geven antwoord op al jouw vragen over onze werkzaamheden. Je kan natuurlijk ook altijd een afspraak met ons maken. We komen dan bij je langs om naar je dak te kijken en je hierover te adviseren. Je mag er daarbij op rekenen dat je van ons als professionele, ervaren dakdekker een eerlijk advies krijgt over welke werkzaamheden er nodig zijn aan je dak.