Dakdekker Zevenbergen

Wordt het hoog tijd om je dak vernieuwen of te verbeteren via dakisolatie? Dan is het slim om een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in te schakelen. Laat een expert langskomen voor een vrijblijvende inspectie van je dak, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Misschien is je dak geheel of gedeeltelijk toe aan vervanging of is je hele dak juist nog in topconditie. Door op tijd advies te vragen aan een ervaren dakdekker voorkom je veel problemen. Denk bijvoorbeeld aan lekkages, maar ook een gebrekkige isolatie die leidt tot enorm hoge stookkosten. Op basis van het advies kun je vervolgens de juiste keuze maken voor jouw dakbedekking. Laat bijvoorbeeld je dak isoleren of repareren door de beste dakdekker in de regio Zevenbergen of kies voor de aanleg van een prachtig en milieuvriendelijk groen dak.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Ervaren dakdekkersbedrijf uit Zevenbergen

Het dak van je woning staat in directe verbinding met de elementen. Het is dus erg belangrijk dat je dakbedekking intact en helemaal compleet is. Waaien er pannen van je schuine dak of laat de bitumen dakbedekking van je platte dak los? Roep dan direct de deskundige hulp van de vakmannen in. Wij zorgen ervoor dat je dak weer keurig wordt gerepareerd of hersteld. Natuurlijk doen we dit altijd op een manier die past bij jouw type dak en bij jouw specifieke woonwensen. Door je dak tijdig te laten herstellen voorkom je allerlei ellende die kan ontstaan tijdens regenbuien, sneeuwbuien en flinke stormen. Doe je niets aan een beschadigd dak? Dan kunnen je plafonds, muren en zelfs de fundering van je huis ernstig en onherstelbaar beschadigd raken. Wacht dus zeker niet tot het te laat is, maar schakel direct de deskundige hulp in van ons dakdekkersbedrijf uit Zevenbergen!

Dakdekker Zevenbergen

Dakreparaties en meer

Een goede dakdekker helpt je bij alle denkbare problemen met je dak. Van de dakconstructie tot de dakbedekking, wij zorgen ervoor dat alles helemaal in orde is. Tijdens onze vrijblijvende inspectie bij jou thuis nemen we de huidige situatie helemaal op, zodat we je een passend advies op maat kunnen geven. Zo kunnen we je een dakreparatie adviseren, waarbij we de slecht geworden dakbedekking volledig vernieuwen. Het resultaat is een perfect dekkend pannendak, bitumendak of groen dak dat wind, regen, hagel en dergelijke perfect afweert. Ook geven we je graag meer informatie over de vele soorten dakbedekking die we bij jou thuis kunnen aanbrengen. Sommige soorten zijn vooral geschikt voor platte daken, terwijl andere soorten dakbedekking weer perfect zijn voor schuine daken. Daarnaast kun je ons ook inschakelen voor het isoleren van je dak in Zevenbergen of omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dakdekker Zevenbergen

Vakkundig onderhoud aan je dak

Losse of ontbrekende dakbedekking kan onder meer zorgen voor tocht, lekkages en verlies van warmte. Alleen al daarom doe je er goed aan om je dakbedekking elke paar jaar te laten controleren. Hiervoor kun je het beste een gespecialiseerde dakdekker inhuren. Ons dakdekkersbedrijf uit Zevenbergen staat voor je klaar met de beste adviezen en bewezen effectieve werkwijze op basis van een jarenlange ervaring. We horen graag hoe we jou van dienst kunnen zijn bij het inspecteren, herstellen, isoleren of vernieuwen van je dakbedekking. Zo maak je niet alleen de aanblik van je huis direct een heel stuk mooier, maar maak je je huis ook veel veiliger. Om de drempel voor jou zo laag mogelijk te houden, werken we altijd met de meest scherpe tarieven. Ook kun je bij ons terecht voor een complete inspectie van je dak.