Dakdekker Zeist

De dakdekker is een vakspecialist die je liever niet al te vaak ziet. Als je hem nodig hebt, is het echter wel belangrijk dat je er een kiest die over de nodige kennis en ervaring beschikt. Kosten aan het dak behoren vaak toch tot de hogere onkosten aan het huis. Daarom is het belangrijk om het goed te laten doen door een gespecialiseerde dakdekker. Ook voor het dakonderhoud is het belangrijk dat je werkt met een dakdekkersbedrijf dat een vinger aan de pols houdt.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel dakonderhoud

Voorkomen is beter dan genezen en op een daklekkage zit niemand te wachten. Met name wanneer het gaat om een plat dak, heb je altijd te maken met zogenaamde ‘zwakke plekken’. Dat zijn lasnaden, randen rond dakramen- en doorvoeren en hechtpunten. Ook kunnen plaatsen waar water op het dak blijft staan aanleiding geven tot doordrenkend vocht. Een periodieke dakinspectie van een vakbekwame dakdekker is de garantie voor een lange levensduur van je dak. Doorsijpelende daken kunnen veel schade aanrichten aan een woning. Daarbij, hoeft het lek ook niet dáár te zitten waar het vocht je woning binnenkomt. Het echte lekpunt kan soms meters hoger en/of verderop liggen. En dat is precies wat een ervaren dakdekker snel weet te traceren.

De basis van professioneel dakonderhoud ligt bij een periodieke inspectie. Hierbij kijkt de dakdekker hoe het vuil afgevoerd wordt, of de dakbedekking eventueel gereinigd moet worden en controleert hij de hemelwaterafvoeren. Zijn er kleine reparaties nodig, zoals het rechtleggen en/of vervangen van een paar pannen, wordt dit in een moeite meegenomen.

Dakdekker Zeist

Dakreparatie en –renovatie

Door het bijtijds laten herstellen van kleine beschadigingen en slijtage aan de dakbedekking ben je onverwachte onkosten altijd een stap voor. Zelfs als je erover denkt om binnen enkele jaren de volledige dakbedekking te vernieuwen, is het verstandig het preventieve dakonderhoud niet te veronachtzamen. Aarzel niet om een dakdekkersbedrijf in Zeist te bellen bij kleine gebreken aan je dak. Ook al lekt het nog niet door of denk je zelf dat het nog wel een poosje meekan. Voorkomen is immers beter dan genezen. Een kleine dakreparatie kost je aanmerkelijk minder dan een grootscheepse dakrenovatie.

Wat doet het dakdekkersbedrijf voor je bij dakrenovatie? In tegenstelling tot dakreparatie, waarbij alleen de zere plek behandeld wordt, gaat bij dakrenovatie de dakbedekking ervoor het grootste deel of zelfs volledig af. Naast dat slijtage van de dakbedekking reden voor renovatie is, wordt er ook vaak voor dakrenovatie gekozen bij de aanbreng van dakisolatie, het plaatsen van een dakopbouw of uit esthetisch oogpunt.

Dakdekker Zeist

Nieuw dak leggen in Zeist

Bij het dak vernieuwen, wordt het complete dak inclusief de constructie vervangen. Je dakdekkersbedrijf zal je dit advies geven bij verrotting en/of aantasting door insecten van de balken en gordingen. Is het houtwerk verder niet aangetast, maar alleen doorgezakt, kan de constructie negen van de tien keer verstevigd worden. Je hoeft dan niet het volledige dak te vernieuwen, maar alleen de dakbedekking.

Je zal het vast al eens gelezen hebben, 20-35% van de warmte in een huis gaat er verloren door het dak. Ook om je dak laten isoleren, ben je bij je dakdekker in Zeist aan het goede adres. Wist je dat dakisolatie tegenwoordig zowel langs binnen, als langs buiten aangebracht kan worden? Meer informatie over onderhoud, reparatie, renovatie, dakopbouwen en het isoleren van je dak in Zeist, neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.