Dakdekker Wijchen

Al een tijdje op zoek naar een professionele dakdekker in Wijchen en regio om je dak te laten plaatsen of te renoveren? Of je nu vooral je isolatie wilt verbeteren, je woning wilt beschermen tegen lekken of de buitenzijde van je huis een opkikker wilt geven, de aanpak van een professioneel dakdekkersbedrijf is onmisbaar. Tot ons takenpakket behoren allerlei werkzaamheden, die wij keer op keer tot in de puntjes goed uitvoeren:

  • Kwalitatief hoogwaardige dakbedekking- en isolatie installeren voor een betere isolatie
  • Daken herstellen en renoveren
  • Onderhoud verrichten aan bestaande daken
  • Problemen met daken signaleren en meteen verhelpen
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Laat jouw dak onderhouden door een dakdekker in Wijchen

Het takenpakket van een professionele dakdekker is duidelijk erg breed en onderhoud vormt er een van de belangrijkste aspecten van. Laat je dak dus regelmatig controleren, zodat je kleine problemen snel verhelpt. Bij het inspecteren van een dak wordt immers al gauw duidelijk of er een lek of ander probleem is, zoals slijtage van je dakbedekking of stormschade.

Dit laat je het beste meteen verhelpen om schade aan je plafonds, muren en houtwerk te voorkomen. Waarom? Omdat je zo heel wat kosten en kopzorgen bespaart. Als ervaren dakdekkersbedrijf in Wijchen staan wij voor je klaar om de nodige werken uit te voeren. Zo slaap je onder een droog dak en ben je ook zeker van eerlijke prijzen en een uitstekende kwaliteit.

Dakdekkersbedrijf Wijchen

Voor dakreparaties en dakbedekking moet je bij een dakdekker in Wijchen zijn

Zonder dak, geen comfortabele woning, zowel tijdens de winter als de zomer en de herfst of de lente. De zoektocht naar goede dakbedekking is hierbij erg belangrijk, maar hoe kies je nu uit het enorme aanbod aan mogelijkheden? Als dakdekkersbedrijf helpen wij je graag om de knoop door te hakken.

We geven je alle belangrijke voordelen en nadelen van de verschillende soorten dakbedekking, waaronder EPDM, bitumen, leien dakbedekking, pvc en dakpannen. Hoe meer je op voorhand weet, hoe gemakkelijker het is om een keuze te maken en hoe meer je uit je investering haalt. Heb je een keuze gemaakt? Dan nemen wij de installatie van de dakbedekking voor onze rekening en we maken hierbij enkel gebruik van betrouwbare, duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen.

Hoe goed je dakbedekking ook mag zijn, lekken kunnen altijd ontstaan. In dat geval is er geen reden tot paniek, want jouw dakdekker in Wijchen helpt je. Onze experts komen zo snel mogelijk aan je deur, zodat je geen langdurige gevolgen ondervindt van het lek. Onze ervaring geeft ons op dit vlak een stapje voor, want we schatten snel in wat het probleem veroorzaakt en wat er moet gebeuren om het op te lossen. Als kers op de taart krijg je gedegen advies om gelijkaardige problemen in de toekomst te voorkomen!

Dakdekkersbedrijf-Wijchen

Het beste advies van een dakdekker in Wijchen

Van dakrenovatie van platte daken tot het professioneel installeren van dakbedekking op een schuin dak of het beschermen van een dak tegen vogeloverlast en stormschade, jouw dakdekkersbedrijf in Wijchen kan alles. Niet alleen onze expertise, maar ook onze certificeringen en ervaring garanderen een doelgerichte en succesvolle aanpak. Daarbij communiceren wij natuurlijk altijd duidelijk over de werkzaamheden, prijzen en aanpak, zodat je geen onaangename verrassingen krijgt.

Een goede tip? Laat je dak elke twee of drie jaar eens controleren en onderhouden, want zo voorkom je heel wat lekken en kopzorgen. Naast het beste vakmanschap bieden wij ook betrouwbaar advies, zodat je weet waar je staat. Op zoek naar een goede dakdekker in Wijchen en omstreken? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag!