Dakdekker Werkendam

Twijfel je of het nog wel goed gesteld is met je huidige dakbedekking? Dan is het slim om een gespecialiseerde vakman langs te laten komen. Een goede en ervaren dakdekker kan je precies vertellen wat de huidige staat van je dak is. Misschien hoeft er niets te gebeuren, maar het kan ook zijn dat er een deel gerepareerd moet worden. Ook dan staat ons gespecialiseerde dakdekkersbedrijf uit Werkendam voor je klaar. Je kunt altijd rekenen op puur vakmanschap en de allerhoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Heb je met spoed een dakdekker nodig, bijvoorbeeld na stormschade aan je platte dak of pannendak? Neem dan direct contact op met je lokale dakdekker uit Werkendam. Deze kan op heel korte termijn voor je aan de slag gaan en het probleem deskundig verhelpen. Onze eigen spoeddienst is altijd bereikbaar en zorgt ervoor dat jouw dak zo snel mogelijk weer helemaal op orde wordt gebracht.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Laat een dakinspectie uitvoeren

Een dakinspectie door een vakkundige dakdekker Werkendam geeft veel inzicht in de staat van je dak. Tijdens deze inspectie lopen onze experts je dakbedekking grondig na. Zo kunnen ze zien of de basis van het dak nog stevig is, of de afwerking nog op orde is en of het dak gedeeltelijk of compleet moet worden vernieuwd. Maak direct een afspraak voor een inspectie door één van onze doorgewinterde dakdekkers! Vanzelfsprekend kunnen onze dakexperts je bij deze inspectie ook meer vertellen over de mogelijkheden van dakisolatie. We stellen graag een plan op maat voor je op om het beste rendement uit je dakbedekking te halen. Daarnaast informeren we je ook graag over de opties en voordelen voor dakonderhoud. Dit type onderhoud zorgt ervoor dat je dak nog langer meegaat.

Dakdekker Werkendam

Dak beschadigd of verouderd?

Veel platte daken zijn voorzien van een dakbedekking van bitumen, EPDM of PVC. Tijdens een flinke storm of hoosbui, maar ook na een hete zomer met veel zon kan deze dakbedekking loslaten. Zeker als hij al wat ouder is. Ook een schuin dak kan te maken krijgen met stormschade of andere problemen. De dakpannen kunnen dan verschuiven of zelfs helemaal loskomen. Dit kun je natuurlijk niet zo laten, want een incompleet dak veroorzaakt vaak ellende. Denk aan verzwakking van de dakconstructie en regenwater dat naar binnen sijpelt en vochtproblemen in huis creëert. Neem in zo’n geval zo snel mogelijk contact op met ons dakdekkersbedrijf Werkendam. Wij kunnen vrijwel altijd snel voor je aan het werk gaan en maken je dak weer helemaal compleet en op topsterkte. Zo kun je zorgeloos blijven genieten in en rond je woning.

Dakdekker Werkendam

Kies voor milieuvriendelijkheid

Ook als je je bestaande dak deels of geheel wilt omtoveren tot een milieuvriendelijke dakbedekking zit je bij ons helemaal goed. Zo kun je kiezen voor een groen dak. Dit wordt gevormd door de plaatsing van speciale sedumplantjes die vocht en CO² uit de lucht opnemen en zo zorgen voor een prettiger leefklimaat in jouw omgeving. Een sedumdak is mogelijk op veel platte daken en op verschillende soorten schuine daken. Wil je weten of ook jouw dak geschikt is voor deze fijne vergroening? Vraag helemaal vrijblijvend advies bij de experts van ons dakdekkersbedrijf Werkendam! Een andere optie is natuurlijk de montage van zonnepanelen op je dak. Voorwaarde is wel dat je dakconstructie stevig genoeg is om de panelen te dragen. Ook hier geldt weer dat onze dakdekkers je graag van een goed advies voorzien.