Dakdekker Vught

Materialen voor dakbedekking gaan niet eeuwig mee. Er zijn oude huizen in Vught met een type dak dat op het moment van de bouw het gemakkelijkst te installeren was. Maar ook moderne huizen worden geconfronteerd met problemen die een dakreparatie noodzakelijk maken. Schimmel, roest of vochtplekken aan het plafond zijn daar enkele van. Vervanging van de gehele dakbedekking is vaak onvermijdelijk. Het totale proces van vervanging of renovatie zorgt jammer genoeg voor ongemak. Bovendien zijn de kosten van een dakreparatie niet gering. Vanwege deze vrij grote investering wil je het werk daarom zo goed mogelijk uitgevoerd hebben. Door vakkundige dakdekkers, die kennis van zaken hebben. Ons gecertificeerd dakdekkersbedrijf in Vught beschikt over die experts. Daarom kunnen wij zonder enige terughoudendheid garantie geven op dakreparaties én andere dakbedekkingswerkzaamheden.

  • Gespecialiseerd in bitumen daken
  • Wij garanderen een hoogwaardige afwerking
  • 10 jaar garantie op je bitumen dak
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Waarom dakbedekking van je huis in Vught vervangen

Heb je tekenen opgemerkt van slijtage op je dak, dan is het de hoogste tijd voor een andere dakbedekking. Je dak laten vervangen door onze dakdekkers heeft diverse voordelen. Een van de belangrijkste is dat het de waarde van jouw huis in Vught vergroot. Een oud en sterk versleten dak heeft namelijk een negatieve invloed op de waarde van je pand. De investering die je pleegt om je dakbedekking te vervangen verdient zichzelf dan ook dubbel en dwars terug. De vervanging van je dakbedekking is daarnaast een uitstekende manier om waterschade aan je woonhuis te voorkomen. Door tijdig ons dakdekkersbedrijf in Vught in te schakelen kun je voorkomen dat muren, plafond en vloeren ernstige schade oplopen.

  • Oog voor kwetsbare plekken op het dak
  • Vakkundig in reparaties & onderhoud
  • Garantie van 10 jaar op bitumen dak
Dakdekker Vught

Dakreparatie of gehele dakbedekking vervangen?

De analyse is gemaakt, de diagnose is gesteld en met ons dakdekkersbedrijf in Vught zijn er afspraken gemaakt over de werkzaamheden. Of de dakdekkers nu een dakreparatie moeten uitvoeren of de gehele dakbedekking moeten vervangen, er zijn veiligheidsmaatregelen die ze altijd in acht moeten nemen. Zo moeten dakdekkers ervoor zorgen dat de zolder goed beveiligd is. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan voor gezinsleden om er te verblijven. Spullen op de zolder kunnen tijdens de werkzaamheden aan de dakbedekking op de begane grond worden opgeslagen. De dakdekkers zullen er ook voor zorgen dat afval, dat vrijkomt bij het demonteren van de oude dakbedekking, wordt verwijderd. Dakdekkers van ons dakdekkersbedrijf in Vught voeren deze werkzaamheden veilig en nauwkeurig uit. Zij zijn bijzonder goed getraind in het vervangen van verschillende typen dakbedekking en diverse soorten dakreparaties.

Dakdekkersbedrijf Vught

Waarom de gehele dakbedekking vervangen

Soms merken onze dakdekkers na een grondige inspectie dat alleen een deel van de dakbedekking vervangen hoeft te worden. Wanneer het dakspant goed te bereiken is vanuit de zolder, dan kan de dakdekker de dakreparatie uitvoeren zonder dat de bekleding gedemonteerd hoeft te worden. Bij een tijdelijke dakreparatie maakt de dakdekker onder meer gebruik van afdichtingstapes. Hiermee wordt slechts een grondige dakreparatie uitgesteld; het is dus geen permanente oplossing van het probleem. Kies je ervoor om gehele dakbedekking te vervangen, dan creëer je hiermee wel een mooie gelegenheid om andere veranderingen aan te brengen. Zo kunnen de experts van ons dakdekkersbedrijf in Vught meteen de zolder isoleren en de functionaliteit verbeteren. Ook bestaat de mogelijkheid om een dakbedekking te kiezen die esthetisch anders oogt dan de oorspronkelijke versie. Op deze manier resulteert een noodzakelijke dakvervanging erin dat je pand een geheel nieuwe uitstraling krijgt!