Dakdekker Vianen

Regelmatig onderhoud aan jouw dak is erg belangrijk om lekkages en andere problemen te voorkomen. Zoek je een ervaren dakdekkersbedrijf in Vianen voor een inspectie? Wij komen graag langs en geven je advies over de staat van jouw dak. Ook als je andere wensen hebt, zoals isolatie laten plaatsen, een dakreparatie laten uitvoeren of een nieuw dak laten plaatsen, hebben wij de nodige ervaring.

  • Kwaliteitsdakbedekking en dakisolatie aanbrengen voor het vasthouden van warmte
  • Onderhoudsbeurten aan bestaande en door ons geplaatste daken, voor het signaleren en snel verhelpen van problemen
  • Dakreparaties en renovaties, waardoor je dak weer lang mee kan
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakdekkersbedrijf nodig in Vianen? Zoek niet verder

Woningbezitters willen nog wel eens het belang van onderhoud aan hun dak onderschatten. Het liefste laat je elke twee of drie jaar jouw dak controleren op mogelijke beschadigingen, kleine slijtages of rottend hout. Zo’n dakinspectie zorgt ervoor dat je lekkages vaak voor bent, waardoor je uiteindelijk kosten bespaart. Een lekkage zorgt namelijk voor flink wat schade aan het houtwerk, de muren en de plafonds. Onze dakdekkers in Vianen komen graag bij u langs voor een inspectie en onderhoud.

Dakdekker Vianen

Dakbedekking plaatsen en dakreparaties

Wanneer je een huis gaat bouwen of verbouwen, heb je nieuwe dakbedekking nodig. Wanneer je nieuwe dakbedekking uitkiest, wil je natuurlijk dat dit past bij jouw persoonlijke voorkeuren en dat het voldoet aan de richtlijnen van jouw gemeente. Wij geven jou graag meer informatie over de mogelijkheden. Zo heeft elk type dakbedekking, zoals bitumen, dakpannen, sedum dakbedekking, zijn eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk deze te weten voordat je een keuze maakt. Nadat je een keuze hebt gemaakt, zal ons dakdekkersbedrijf de nieuwe dakbedekking zorgvuldig aanbrengen.

Heb je geen nieuw dak nodig, maar wil je jouw oude dak laten repareren? Ook dat is mogelijk bij ons. Wanneer je bijvoorbeeld een lekkage hebt, komen onze dakdekkers in Vianen snel bij jouw langs om het probleem te verhelpen. Daarbij kijken wij ook wat verder nog aan het dak gedaan moet worden om lekkage in de toekomst te voorkomen.

Dakdekker Vianen

Betrouwbaar advies van dakdekkers in Vianen

Onze dakdekkers hebben allemaal de vereiste certificeringen en expertise om de dakwerkzaamheden bij jouw huis uit te voeren. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een plat dak of schuin dak en wat voor soort dakbedekking je hebt. Bij een inspectie geven wij altijd betrouwbaar advies over wat er aan onderhoud aan jouw dak moet gebeuren. Dit overleggen wij altijd voordat we aan de werkzaamheden beginnen. Daarnaast maken wij hiervoor een duidelijke prijsopgave, zodat je niet achteraf voor verassingen komt te staan.

Ook wanneer er schade aan jouw dak is, je last hebt van lekkage of je een nieuw dak wilt laten leggen, geven wij jou graag betrouwbaar advies en leveren wij kwalitatief vakwerk af. Als je een betrouwbare dakdekker in de omgeving van Vianen nodig hebt, dan helpen wij jou graag. Neem contact met ons op voor advies en om een afspraak te maken.