Dakdekker Venray

Een dakdekker in Venray is dé aangewezen specialist voor dringende hulp bij alles wat met je dak te maken heeft. Wil je het binnenklimaat van je woning of bedrijfspand een boost geven? Ben je op zoek naar nieuwe dakbedekking die echt een positieve impact heeft op je leef- en werkcomfort? Dan is de aanpak van een dakdekkersbedrijf in Venray onmisbaar. Wij regelen bovenstaande zaken, maar zorgen ook voor grondig dakonderhoud, vlotte dakreparaties en de periodieke inspectie van je dak om toekomstige problemen te voorkomen. Lees verder voor meer info over ons takenpakket en neem contact op voor het beste advies.

  • Wij plaatsen dakisolatie en dakbedekking op professionele wijze. Het resultaat? Een optimaal binnenklimaat, particulier of professioneel
  • Dakreparatie en -renovatie behoren ook tot onze mogelijkheden
  • Last van schade of een lek in het dak? Schakel jouw dakdekker in Venray in voor een vakkundige aanpak
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakonderhoud is een koud kunstje voor je dakdekker in Venray.

Je dak regelmatig laten onderhouden of inspecteren is essentieel als je kleine problemen wilt voorkomen, maar ook wilt vermijden dat eventuele schade erger wordt. Door middel van een professionele service bespaar je jezelf veel geld, maar ook heel wat kopzorgen. Daarbij is op die manier de basis gelegd voor toekomstige dakrenovaties of een dakreparatie.

Heb je te maken met schade aan je dak? Aarzel dan niet en vertrouw op een dakdekkersbedrijf in Venray. Een lek zorgt al snel voor verdere schade aan houtwerk, muren en plafonds, dus over de ingreep van een expert hoef je geen twee keer na te denken. Onze specialisten lossen het probleem na een grondige analyse meteen op. Hierbij ben je zeker van een prijs die je niet doet duizelen en het beste advies, waardoor je zowel financiële als andere kopzorgen uit de weg gaat.

Kies voor professionele dakbedekking of dakreparatie in Venray

Geen enkel dak is 100% opgewassen tegen de tand des tijds, lekken of schade als gevolg van een storm of vogeloverlast. Natuurlijk kan je wel al heel wat problemen vooromen als je kiest voor goede dakbedekking en wij helpen je daar graag bij. Er bestaan veel mogelijkheden, waaronder EPDM, leien dakbedekking, pvc, bitumen en gewone dakpannen. Hoe kies je nu de beste oplossing? Geen gemakkelijke opdracht, maar het advies van een dakdekkersbedrijf in Venray hept je alvast op weg. Laat je helpen door onze experts en zodra je een keuze hebt gemaakt, plaatsen zij je nieuwe dakbedekking, helemaal zoals het hoort.

Merk je na jaren gebruik dat je dak toch aftakelt of krijg je onverwachts te maken met een lek, bijvorbeeld na een storm? Maak je geen zorgen, want ook in dat geval snellen we je te hulp. We analyseren het probleem en bieden meteen de beste oplossing, voor een aangename prijs. Zo geniet je van een beter binnenklimaat, thuis of op het werk, maar ook van een gezonde bankrekening.

Advies van een dakdekker in Venray: van levensbelang voor je dak

Het vinden van de beste dakbedekking voor jouw woning of kantoorgebouw, dat is niet bepaald eenvoudig. Ook als het gaat om een dakreparatie, het onderhouden van je dak of renovatiewerken zit je misschien met onduidelijkheid of twijfels. Jouw dakdekkersbedrijf in Venray laat geen enkele vraag onbeantwoord en maakt het je op die manier een stuk gemakkelijker.

Onze experts zijn niet alleen gecertificeerd, maar ook uiterst gedreven en ervaren in alles wat met daken te maken heeft. Voor jou betekent dat transparant, eerlijk advies bij het onderhouden, herstellen of bedekken van je dak. Een bonustip: laat je dak een keer per twee of drie jaar inspecteren door een dakdekkersbedrijf in Venray en je voorkomt al veel problemen. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden en aanpak gerust contact met ons op!