Dakdekker Valkenswaard

Een goed dak boven je hoofd is meer waard dan je denkt, dus het loont de moeite om alles wat met je dak te maken heeft aan een expert over te laten. Of het nu gaat om nieuwe dakbedekking, dakisolatie of iets anders. Geen zorgen als je dak dringend aan reparaties of een renovatie toe is, want wij helpen je graag met de beste service in en rond Valkenswaard. Last van schade of een lek door veroudering of een storm? We nemen alle zorgen van je weg en geven je het allerbeste advies. Lees meteen verder voor meer informatie over onze mogelijkheden.

  • Dakisolatie door ons geplaatst, verbetert je binnenklimaat drastisch
  • Lekken en andere vormen van schade lossen we snel op, zodat je gezonder en aangenamer woont en werkt
  • We helpen je graag bij de zoektocht naar de beste dakbedekking voor jouw situatie en budget
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Een dakdekker in Valkenswaard: onmisbaar voor dakonderhoud

Schade aan je dak kan altijd voorkomen, maar je laat het probleem best zo snel mogelijk oplossen. Een specialist weet wat er moet gebeuren en voert een grondige dakinspectie uit om de oorzaak te achterhalen. Zo blijf je niet in het ongewisse en weet je ook waar je staat op financieel vlak.

Een lek laat je idealiter meteen herstellen, want het risico op bijkomende schade aan je plafond, muren en houtwerk is heel groot als het probleem blijft aanslepen. Dankzij een professionele service geniet je van een optimaal leef- en werkcomfort. Het goede nieuws? Jouw dakdekkersbedrijf in Valkenswaard doet alles voor je.

Dakbedekking plaatsen of een dakreparatie? In Valkenswaard kan het

Met de juiste dakbedekking ziet je dak er niet alleen mooi en verzorgd uit, maar blijft je woning of bedrijfsgebouw ook optimaal beschermd tegen weer en wind. De vraag is: welk type dakbedekking heb je nodig? Het antwoord hangt af van verschillende factoren, waaronder de opbouw van het dak en je persoonlijke voorkeuren qua isolatiewaarde en uitstraling.

In Valkenswaard helpen we je graag bij de zoektocht naar de beste dakbedekking en plaatsen we deze meteen. Tot de bekendste opties behoren bitumen, leien dakbedekking en dakpannen, maar er zijn nog meer mogelijkheden bij een dakdekker.

Zelfs als je de beste dakbedekking laat plaatsen voor jouw situatie, bestaat de kans dat er een lek ontstaat. Geen paniek als dat gebeurt, want als ervaren dakdekkers in Valkenswaard staan we je bij met hulp en advies. Neem gerust contact op voor meer info!

Advies over alles wat met je dak te maken heeft

Van dakreparatie tot dakbedekking en dakonderhoud, er komt ongelofelijk veel bij een dak kijken. Je bespaart gelukkig al veel tijd als je voor al deze zaken bij één dakdekkersbedrijf in Valkenswaard terechtkunt en dat kunnen wij voor je betekenen. Nog een voordeel? Je wordt bij elke stap van het proces betrokken, waardoor je altijd duidelijkheid hebt. Zowel over het werk als over de prijs die je betaalt.

Een grondige inspectie van je dak is misschien wel de belangrijkste en eerste stap om langdurige problemen te voorkomen. Op die manier bespaar je jezelf veel kopzorgen, maar ook een groot gat in je portemonnee. Als kers op de taart geniet je daarna nog jarenlang van een dak dat de moeite waard is en je algemene comfort thuis of op het werk ten goede komt. Meer weten? Laat ons dan kennismaken in Valkenswaard en omstreken en geef je dak uit handen aan een ervaren dakdekker.