Dakdekker Udenhout

Iedere woning is verschillend en dat geldt ook voor de daken die erop zitten. Het repareren van een dak is dus geen standaard klus. Daarvoor schakel je een professioneel dakdekkersbedrijf in. Bij dakdekker Udenhout kun je rekenen op een professionele aanpak van dakreparaties. Wij werken met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij passend advies geven, de problemen aan je dak signaleren en het dak ook preventief onderhouden. Na reparatie of renovatie gaat het dak weer lang mee.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Waarvoor kun je bij een dakdekkersbedrijf terecht?

De werkzaamheden die door een dakdekker worden uitgevoerd, zijn talrijk. Ons doel als dakdekker is dat we ervoor zorgen dat je dak in goede staat is en blijft. Daarom kun je bij dakdekker Udenhout terecht voor zowel onderhoud als reparatie. Hierbij maakt het niet uit welk type dak je hebt. Het kan een plat dak zijn of een schuinlopend dak. De bedekking van je dak kan van pvc of bitumen zijn, van pannen of van leisteen. De dakdekkers verstaan hun vak en pakken het onderhoud of de dakreparatie professioneel aan.

Wil je een nieuwe dakbedekking dan geven we je graag advies over de diverse mogelijkheden. Zo krijg je niet alleen een dak dat past bij de stijl van je huis, maar ook een dakbedekking die geschikt is voor jouw type woning.

Dakdekker Udenhout

Het belang van een goed onderhouden dak

Door weer en wind kan er ongemerkt kleine schade aan je dak ontstaan. Als je daar niet tijdig iets aan doet, is er kans dat er uiteindelijk lekkage ontstaat. De schade neemt dus alleen maar toe. Laat daarom een paar keer per jaar je dak controleren. Met deze preventieve controle voorkom je dat er grotere schades ontstaan.

Het is ook mogelijk dat er tijdens een storm direct grote schade aan het dak is. In dat geval wil je de schade zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Want de schade bestaat vaak niet alleen uit kapotte dakpannen. Het heeft tevens gevolgen voor de rest van je huis. Doordat regenwater vrij spel heeft, tast het vervolgens muren, houtwerk of het plafond aan. Om deze gevolgschade zoveel mogelijk en snel te beperken, schakel je het dakdekkersbedrijf in Udenhout in.

Dakdekker Udenhout

Vakmensen en deskundig advies bij dakdekkersbedrijf Udenhout

De veelzijdigheid van het dakdekken vraagt om expertise. Je kunt er vanuit gaan dat bij dakdekkersbedrijf Udenhout vakmensen werken. De deskundigheid blijkt uit verschillende zaken. Zoals het goedgekeurde gereedschap en de gecertificeerde materialen waarmee gewerkt wordt. Daarnaast nemen we bij dakdekkersbedrijf Udenhout preventieve maatregelen in het kader van veiligheid.

Voor een degelijke uitvoering van alle soorten werkzaamheden aan je dak krijg je bij dakdekkersbedrijf Udenhout een betrouwbaar advies. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies voor onderhoud of reparatie aan je dak.