Dakdekker Uden

Wij zijn hét dakdekkersbedrijf in Uden en omgeving. Professionaliteit en vakkundigheid staat bij ons hoog in het vaandel! Onze dakdekkers hebben de juiste kennis en nodige ervaring in huis om jouw dak te voorzien van betrouwbaar onderhoud en vakkundige reparaties. Tevens voorzien wij je graag van passend advies. Ben jij dus op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf in Uden en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel onderhoud voor ieder dak in Uden

Het is belangrijk om eens in de twee tot drie jaar onderhoud uit te voeren aan het dak. Een dak beschermt ons tegen allerlei weersinvloeden en houdt de warmte binnen. Je zou kunnen zeggen dat het dak goed voor je zorgt, dus is het belangrijk dat je ook goed voor je dak zorgt. Zoals ieder ander onderdeel van je huis, kunnen er bij je dak ook slijtageproblemen ontstaan. Onze dakdekkers kunnen een uitgebreide dakinspectie doen. Hieruit kunnen wij mogelijke problemen direct in kaart brengen en de nodige reparaties uitvoeren. Kleine scheurtjes in het dak zijn meestal niet met het blote oog te zien, maar kunnen wel tot ernstige lekkages leiden. Om dit te voorkomen, voeren wij een grondige inspectie uit en voorzien wij je van professioneel en betrouwbaar advies. Juist omdat onderhoud essentieel is, nemen wij inspecties zeer serieus.

Dakdekker uden

Onderhoud en reparatie

Een nieuwe uitstraling van het huis, betere isolatie of groot onderhoud? Soms kom je er niet aan onderuit om nieuwe dakbedekking te laten plaatsen. Ons dakdekkersbedrijf in Uden helpt je hier graag bij. Er zijn veel soorten dakbedekking met diverse voor- en nadelen. Niet ieder type dakbedekking is geschikt voor bepaalde daken. Hier vertellen wij je graag over en we helpen je de juiste keuze te maken.

Ook voor allerlei dakreparaties in Uden kun je ons bellen. Na een hagel- of regenbui of na een flinke storm kun je last hebben van bijvoorbeeld verschoven of kapotte dakpannen. Dit kan weer leiden tot lekkages. Wij begrijpen dat je dan snel geholpen wilt worden. Binnen korte tijd zijn wij bij je ter plaatse om het dak vakkundig te repareren. Wanneer een lekkage niet snel wordt gerepareerd, kan dit ernstige gevolgen hebben. Zo kan er vocht in het houtwerk, de muren of de plafonds trekken, waarbij er houtrot en/of verzakking kan ontstaan. Het is dus zaak om een lekkage snel en vakkundig op te lossen.

Dakdekker Uden

Betrouwbaar advies voor uw dak

Voorkomen is beter dan genezen, zeker als het om je dak gaat. Onze vakkundige dakdekkers kunnen je voorzien van betrouwbaar advies. Op die manier willen we toekomstige lekkages en problemen van je dak voorkomen. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis. Bovendien willen we niet dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarom mag je van ons altijd duidelijke communicatie en een eerlijke prijsopgaaf verwachten. U kunt ook meteen een offerte aanvragen.