Dakdekker Tilburg

Heb je problemen met je dak? Dan begrijpen we maar al te goed dat dit hartstikke vervelend is. Het dak is immers het belangrijkste onderdeel van je woning en deze moet goed in orde zijn. Gelukkig hebben wij als dakdekkersbedrijf veel ervaring en kunnen wij verschillende diensten uitvoeren.

  • Kwaliteitsdakbedekking en dakisolatie aanbrengen voor het vasthouden van warmte
  • Dakreparaties en renovaties, waardoor je dak weer lang mee kan
  • Onderhoudsbeurten aan bestaande en door ons geplaatste daken, voor het signaleren en snel verhelpen van problemen
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel onderhoud door dakdekkersbedrijf in Tilburg

Het is van belang om een dak goed te onderhouden. Een dak krijgt namelijk met hevige weeromstandigheden te maken. Daarnaast kunnen dieren ook schade aan een dak veroorzaken. Om die reden is het verstandig om regelmatig een dakdekker voor onderhoud in te schakelen. Deze ziet snel wanneer er eventuele beschadigingen zijn en kan ze dan tijdig repareren. Je kunt een daklekkage beter voorkomen dan verhelpen. Een daklekkage kan immers voor flinke waterschade in je woning of pand zorgen. Bij nalatigheid wordt dit niet altijd gedekt door de verzekering.

Dakdakker Tilburg

Preventief lekkages voorkomen

Om problemen met het dak te voorkomen, is het raadzaam om je dak met een beschermde laag te bedekken. Dit wordt dakbedekking genoemd en dit brengt verschillende voordelen met zich mee. In de eerste plaats zorgt dakbedekking voor een betere isolatie. Er komt namelijk minder tocht de woning door en zo kun je maandelijks besparen op de energiekosten. Ook zorgt het voor bescherming tegen de zon, lekkages, wind, dieren en nog veel meer. Onze ervaren dakdekkers kunnen vrijwel alle daken voorzien van een nieuwe laag.

De Kracht van Meesman Dakdekkers

Het is om meerdere redenen aan te raden om ons dakdekkersbedrijf in te schakelen. Onze dakdekkers hebben in de eerste plaats veel ervaring. Ze hebben in de tijd dat ze actief zijn al verschillende soorten daken behandeld, gerepareerd en vervangen. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en de communicatie verloopt soepel. We betrekken je als klant bij onze werkzaamheden, want het gaat immers om jouw dak. Uiteraard hebben onze dakdekkers de juiste opleidingen gevolgd.

Ook bij spoedgevallen staan wij voor je klaar. Een lekkage van het dak moet immers zo snel mogelijk verhopen worden, want anders krijg je te maken met waterschade en nog veel andere problemen. We geven uiteraard ook garantie op onze diensten. Ben je onverhoopt niet tevreden met een reparatie, of gaat er tijdens de klus iets mis?

Dakdekker Tilburg

Een dakdekker inschakelen voor dakreparatie

Is er tijdens een dakinspectie schade aan het dak geconstateerd? Dan is het van belang om dit zo spoedig mogelijk te repareren, voordat de schade erger wordt en er echt sprake is van lekkage. Heb je al last van lekkage? Dan kunnen wij het dak voor je repareren. Dit is overigens niet altijd de juiste oplossing. Gaat het om een oud dak? Dan is het soms verstandiger om het gehele dak te laten vervangen. Bij een oud dak is de kans groot dat je na een tijdje weer een lekkage hebt. Ook voor vervanging kun je bij ons terecht.