Dakdekker Tiel

De zoektocht naar een ervaren dakdekker in Tiel die elke klus tot een goed einde brengt, stopt hier. Wil je je dak laten isoleren om te besparen op stokkosten? Is je huidige dak dringend aan herstellingen toe of wil je gewoon een nieuw dak laten plaatsen? Wat het geval ook mag zijn, jouw dakdekkersbedrijf in Tiel krijgt het voor elkaar.

De voordelen van een dak dat correct en professioneel is geplaatst, gaan ver. Denk maar aan het voorkomen van schade, zelfs op de lange termijn. Daarbij geniet je van een optimaal leefcomfort en bespaar je ook nog eens geld. Onze sterkste troef? We brengen eender welke dakklus tot een goed einde en zetten een resultaat neer waar je echt tevreden mee bent.

Een overzicht op onze diensten:

  • Kwalitatief hoogwaardige dakbedekking- en isolatie aanbrengen, zodat je woning warmte optimaal vasthoudt.
  • Dakherstellingen en renovaties doorvoeren, waardoor je dak duurzamer is.
  • Je huidige dak onderhouden, problemen signaleren en deze snel oplossen.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Laat je dak onderhouden door een dakdekkersbedrijf in Tiel

Het takenpakket van een echte dakdekker gaat verder dan de meeste mensen denken. Zo zijn wij bedreven in het onderhouden van beschadigde daken op basis van een regelmatige controle. Dit is belangrijk, omdat je op die manier voorkomt dat kleine problemen groot worden.

We raden in elk geval aan om je dak regelmatig te laten inspecteren, om te weten of er beschadigingen zijn. Denk maar aan slijtage door ouderdom of bijvoorbeeld een storm. Zelfs kleine lekken hebben een negatief effect op het houtwerk van je dak, maar ook muren en plafonds, met onaangename kosten tot gevolg. Wil je dat vermijden? Laat je dak dan op professionele wijze controleren en onderhouden. Als ervaren dakdekkersbedrijf in Tiel staan we altijd voor je paraat en bieden we een uitstekende service tegen een goede prijs.

Dakdekker Tiel

Van een nieuw dak tot dakreparaties in Tiel, jouw dakdekker kan het

Het goede nieuws? Wij geven je graag gedegen advies in verband met de verschillende soorten dakbedekking, hun eigenschappen en meer. Natuurlijk laten we je niet zomaar in de steek als je de juiste dakbedekking hebt gevonden. We gebruiken de meest hoogwaardige, betrouwbare materialen en een professionele aanpak om jouw dak ook te leggen. Het resultaat is dat je woning helemaal af is met een visueel aantrekkelijk dak waar je nog jarenlang van geniet.

Het kan altijd gebeuren dat je last hebt van een lekkage, maar ook in dat geval ben je bij een dakdekkersbedrijf in Tiel aan het goede adres. Wij komen snel bij je langs en lossen het probleem meteen op, zodat je er geen langdurige last van ondervindt. Daarbij geven we praktisch en eerlijk advies om dergelijke problemen in te toekomst te voorkomen.

Dakdekker Tiel

Het beste advies over dakreparaties en meer in Tiel

Van het kiezen van de beste dakbedekking tot het laten installeren van een plat of schuin dak, jouw dakdekkersbedrijf in Tiel kan alles. Onze expertise, passie en de nodige certificaties komen samen met een eerlijke communicatie in een uitstekende service. Daarbij weet je altijd op voorhand de prijs voor de werkzaamheden. Wil je meer weten over onze diensten? Contacteer ons vrijblijvend en we helpen je graag!