Dakdekker Someren

Is je dak ook aan vervanging toe? Of wil je je huis beter isoleren, door dakisolatie toe te laten passen? Overweeg dan om een dakdekker in Someren in te schakelen. Het dakdekkersbedrijf in Someren kan allerlei werkzaamheden aan je dak uitvoeren. De vakspecialist heeft ervaring en weet hoe hij veilig daken kan repareren, bedekken of renoveren. Voor elke klus, kun je dus een dakdekker in Someren inschakelen.

  • Vakkundige dakreparaties en herstel van verouderde daken.
  • Professionele dakrenovaties.
  • Hoge kwaliteit dakbedekking, voor verschillende soorten daken.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Je dak door een professional in Someren laten onderhouden

Het kan gevaarlijk zijn, als een dak niet in goede staat blijkt te zijn. Daarom is een periodieke dakinspectie vrijwel noodzakelijk. Oudere daken lopen meer risico op lekkage en (ernstige) dakschade. Denk aan storm, ouderdom of schade door een object van buitenaf. Niet alleen het dak, maar ook andere delen van de woning kunnen stuk gaan. Denk aan muren, balken, beton, kozijnen of het skelet van de woning. Een kapot dak is bijna altijd een noodsituatie. Bovendien kan de schade veel geld gaan kosten. Wees er daarom snel bij en neem het zeker voor het onzekere. Dakdekkersbedrijf Someren heeft jaren ervaring in het onderhouden van daken. De dakdekker past zijn vakkundige kennis toe, om het dak tot in detail te inspecteren. Als het nodig is, wordt er een effectieve dakreparatie uitgevoerd. Er worden hoogwaardige materialen met een lange levensduur gebruikt. Je dak gaat dan weer voor een groot aantal jaren mee.

Dakdekker Someren

Een geheel nieuw dak plaatsen of een reparatie uit laten voeren

Een dak biedt bescherming en zorgt ervoor dat je er warm bijzit. Een dak beschermt tegen tocht, regen, sneeuw, ijs en zonlicht. Daarom moet een dak ook volledig functioneren. Een kapot dak kan voor schimmelvorming in huis zorgen. Bovendien kunnen er delen van de woning instorten. Laat daarom je oude dak tijdig vervangen. Natuurlijk kan dakschade ook met specialistische reparaties verholpen worden. Ben je aan het bouwen? Schakel dan ook dakdekkersbedrijf Someren voor een nieuw dak in. Een dak kan helemaal naar wens worden samengesteld. Kies de dakbedekking, welke bij de woning past. Hierbij kun je denken aan:

Elk soort dakbedekking heeft weer andere eigenschappen. Daarom is het raadzaam, om de dakdekker om advies te vragen. Op deze manier kun je makkelijk de juiste materialen voor je dak kiezen. Heb je het idee dat er een lekkage in je woning aanwezig is? Meestal is een beschadiging aan het dak de boosdoener. Neem daarom altijd spoedig contact met de vakman op. Deze kan een lekkage snel de kop indrukken. De vakman kan bovendien de plaats van de lekkage nauwkeurig opsporen. Hij kan dan vlot aan de slag, om het lekkende deel te dichten. Bovendien zul je altijd maatwerkadvies ontvangen. De vakspecialist weet door zijn ervaring, hoe de dakconstructie in elkaar zit en welke materialen er gebruikt moeten worden.

Dakbedekking Someren

Prettig advies van het dakdekkersbedrijf in Someren

De adviezen van de dakdekker zijn altijd betrouwbaar en uitvoerbaar. Dakdekkers voeren veelzijdige taken op daken uit. Ze krijgen elke keer met nieuwe situaties te maken en weten hoe ze daar op in moeten spelen. Het maakt niet uit of je een plat dak, schuin dak of groen dak hebt. Ook gevels kunnen aangepakt worden. Heb je last van vogelnestjes onder de dakpannen? Ook daar weet de dakbedekker een oplossing voor te vinden.

De vakmannen beschikken over de juiste competenties, diploma’s en expertises. Bovendien beschikt de dakdekker in Someren over de juiste certificaten, om de werkzaamheden veilig en effectief uit te voeren. Je ontvangt altijd een heldere totaalprijs voor de werkzaamheden, zonder onduidelijkheden of onverwachte kosten.
Laat je dak minstens eens in de drie jaar controleren. Het is beter om schade tijdig op te sporen. Op deze manier kan er ook snel een dakreparatie of renovatie uitgevoerd worden, zonder dat de schade verder doorzet. Wil je hulp of informatie? Aarzel dan niet contact op te nemen.