Dakdekker Sliedrecht

Het dak vormt een centraal onderdeel van een comfortabele en veilige woning en dat maakt de ingreep van een professionele dakdekker in Sliedrecht dan ook de moeite waard. Woon en/of werk je in Sliedrecht en regio? Dan heb je geluk, want onze experts zorgen voor dakonderhoud, dakreparatie en het plaatsen van nieuwe dakbedekking. Ook als je vragen hebt over je dak of je dak wilt laten renoveren, ben je bij ons aan het goede adres. Geïnteresseerd? Lees verder en neem gerust contact op voor meer info over onze diensten.

  • Wij isoleren je dak en plaatsen nieuwe dakbedekking, zodat je van een optimaal woon- en werkcomfort geniet.
  • Ook dakreparatie is ons niet vreemd.
  • Als je last hebt van een lek in je dak of andere problemen met een door ons geplaatst dak, helpen we je meteen uit de nood in Sliedrecht.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Jouw dakdekker in Sliedrecht weet hoe dakonderhoud moet

De mogelijke oorzaken van schade aan je dak zijn divers, waaronder natuurlijk veroudering of een storm. Krijg je ermee te maken? Laat je dak dan professioneel onderhouden en regelmatig inspecteren in Sliedrecht. Zo voorkom je financiële problemen en leg je ook de basis voor toekomstige onderhoudswerken of een dakreparatie. De tijd, maar ook vogeloverlast en een storm kunnen schade aan je dak met zich meebrengen.

Lekken zijn een echte boosdoener voor je dak, dus laat ze snel en grondig controleren en herstellen. Het risico op schade aan je houtwerk, plafonds en muren is in dat geval immers heel groot! Jouw dakdekkersbedrijf in Sliedrecht weet precies wat er moet gebeuren en lost het probleem voor een scherpe prijs voor je op.

Van dakbedekking in Sliedrecht tot dakreparatie, wij staan paraat

Als je dak van goede kwaliteit is, geniet je van een beter wooncomfort, maar ook een optimale bescherming tegen regen en andere weersinvloeden. Vervolgens draagt een sterk dak bij aan de isolatie van je woning, heel het jaar door. Welke dakbedekking moet je daarvoor nu kiezen? Niet gemakkelijk te bepalen, want er bestaan verschillende mogelijkheden. Denk aan EPDM, maar ook leien dakbedekking, dakpannen, PVC en nog veel meer. Het voordeel: jouw dakdekkersbedrijf in Sliedrecht kent deze materialen als geen ander en geeft je dan ook graag advies. Gekozen? Dan hoef je je nieuwe dakbedekking gewoon nog te laten plaatsen door ons team van experts.

Ook als je de beste keuze maakt op het vlak van dakbedekking, kunnen lekken zich voordoen. Zelfs in dat geval is er geen reden tot paniek, want als professionele dakdekker doen we ook aan dakreparatie in Sliedrecht. Zo vat je de koe bij de horens en voorkom je dat je dak eronder lijdt.

Laat je adviseren door jouw dakdekkersbedrijf in Sliedrecht

Of je dak nu dringend toe is aan nieuwe dakbedekking, je precies wilt weten wat er bij dakreparatie komt kijken of gewoon regulier dakonderhoud wilt laten doen, je hoeft niet verder te zoeken dan jouw dakdekker in Sliedrecht. Het resultaat is hoe dan ook een beter binnenklimaat dankzij een goede isolatie, maar ook een woning of bedrijfspand dat er beter uitziet en bestand is tegen regen en stormweer. Als bonus geven we je altijd duidelijkheid over onze prijzen, zodat er ook geen lek in je portemonnee komt te zitten.

Ons advies? Laat je dak elke twee of drie jaar eens inspecteren door een specialist in Sliedrecht om kleine problemen in de kiem te smoren. Als je vragen hebt over dakbedekking of dakonderhoud, neem dan snel contact op en schakel onze experts in. Ze helpen je graag met je dak in Sliedrecht!