Dakdekker Schijndel

Jouw dakdekkersbedrijf in Schijndel helpt je bij alles wat te maken heeft met je dak: van het plaatsen van EPDM-dakbedekking op een oude woning tot regelmatige controles om eventuele problemen tijdig op te sporen, wij kunnen alles. Een dak op professionele wijze laten plaatsen is een onmisbare stap bij het bouwen van een woning. Aan de andere kant is het ook belangrijk om een bestaand dak tijdig te laten onderhouden en herstellen wanneer nodig. Zo bespaar je jezelf geld, moeite en kopzorgen.

Wil je meer weten over ons takenpakket in Schijndel? Hieronder lees je alles over onze diensten:

  • We brengen dakbedekking- en isolatie van de beste kwaliteit aan. Hierdoor blijft warmte langer in je woning en bespaar je op stookkosten.
  • We voeren dakreparaties en renovaties uit, zodat je woning duurzamer wordt.
  • We onderhouden bestaande daken, sporen problemen op en bieden snel een oplossing.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakonderhoud? Kinderspel voor jouw dakdekkersbedrijf in Schijndel

Het spreekt voor zich dat het takenpakket van een ervaren dakdekker erg ver gaat. Naast het plaatsen van nieuwe daken houden we ons ook bezig met het herstellen van schade aan oude daken, de inspectie van daken en nog veel meer.

Je dak inspecteren is vooral belangrijk met het oog op de toekomst. Hoe sneller je kleine problemen opspoort en oplost, hoe kleiner de kans dat je binnen een aantal jaren financiële en andere zorgen hebt door een ondermaats dak. Schade aan het houtwerk, bijvoorbeeld door een storm of veroudering, heeft immers al snel gevolgen voor de structuur van je muren, plafonds en je woning als geheel. Een dakdekkersbedrijf in Schijndel helpt je dergelijke situaties voorkomen, met professioneel dakonderhoud.

Dakdekker Schijndel

Nieuwe dakbedekking zoeken en lekken herstellen? Bij ons zit je goed

Een goed dak zorgt voor een goed leefcomfort, want zo blijft je woning aangenaam en veilig tijdens elk seizoen. Jouw dakdekkersbedrijf in Schijndel helpt je graag met advies over de verschillende soorten dakbedekking. Denk maar aan sedum, dakpannen en bitumen. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen voordelen en nadelen, dus je informeert je best goed op voorhand over de verschillende opties.

Jouw dakdekkersbedrijf in Schijndel helpt je echter niet alleen bij de zoektocht naar de beste dakbedekking. Ook de installatie van je nieuwe dak nemen wij op ons. Natuurlijk maken we hierbij enkel gebruik van de beste materialen en technieken, zodat het resultaat mooi en duurzaam is.

Vervolgens laten we je ook niet aan je lot over als je met een lekkage in je dak zit. Onze dakdekkers komen meteen bij je langs, sporen de oorzaak van het probleem op en bieden een oplossing. Met als resultaat dat je gelijkaardige problemen in de toekomst voorkomt en heel wat geld bespaart op de lange termijn. Kortom, ons professioneel advies is onmisbaar als je ook aan later denkt.

Dakdekker Schijndel

Een dakdekker met ervaring en het beste advies zijn goud waard

Van schuine daken plaatsen tot platte daken herstellen, een oud dak inspecteren of een nieuw dak onderhouden, jouw dakdekkersbedrijf in Schijndel kan alles. Ook als je niet goed weet welk type dakbedekking je nodig hebt voor je budget en situatie, helpen we je graag.

Communicatie en eerlijkheid zijn centrale waarden voor ons en dat uit zich in onze aanpak. Zo weet je altijd op voorhand hoeveel je betaalt en waarvoor. Ten slotte beschikken wij over alle nodige certificeringen om jouw dak professioneel te plaatsen, te herstellen of te onderhouden. Overtuigd van wat we voor je kunnen doen? Vertrouw op een dakdekkersbedrijf in Schijndel voor dakreparatie, dakonderhoud en de zoektocht naar de beste dakbedekking. Contacteer ons voor meer informatie en advies!