Dakdekker Rucphen

Een dakdekkersbedrijf weet als geen ander wat er moet gebeuren tijdens regelmatig dakonderhoud, een dakreparatie of het plaatsen van nieuwe dakbedekking. Kan je ook wel een professionele helpende hand gebruiken voor je dak in Rucphen? Dan heb je geluk, want onze gedreven experts staan voor je paraat. Van een beschadigd dak herstellen tot nieuwe dakbedekking plaatsen of een grondige dakinspectie uitvoeren, je kunt voor alles bij ons terecht. Daarbij helpen we je graag met advies en tips in verband met je dak. Meer weten? Lees verder en ontdek wat we voor je kunnen doen in Rucphen.

  • Wij zijn experts op het gebied van dakisolatie en zorgen op die manier voor een beter binnenklimaat, thuis of in je bedrijf.
  • Dakreparaties zijn kinderspel voor ons. Zo maak je snel komaf met lekken en schade, met een beter leefklimaat als resultaat.
  • Krijg je toch te maken met een lek of een ander probleem met een door ons geplaatst dak? Wij helpen je uit de nood in Rucphen.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Laat je dak professioneel onderhouden in Rucphen

Een beschadigd dak is een vervelende zaak en kan het gevolg zijn van een storm of gewoon veroudering. In elk geval is een vakkundige aanpak onmisbaar, net als een regelmatige inspectie. Op basis van een deskundige analyse weet je immers meteen waar je staat met je dak en voorkom je zowel nu als later minder leuke financiële verrassingen.

Lekken zijn de aartsvijand van je dak, dus laat ze snel aanpakken en herstellen. Anders is er een groot risico dat je houtwerk, plafonds en muren beschadigd raken, wat je woon- of werkcomfort natuurlijk niet ten goede komt. Jouw dakdekker in Rucphen neemt het onderhoud van je dak op zich en neemt zo alle zorgen van je weg.

Je dak bedekken of toch maar een dakreparatie? Wij spelen het klaar

Dakbedekking is een onmisbaar hulpmiddel om je dak en dus ook je woning te beschermen tegen regen, storm en andere weersinvloeden. Hetzelfde geldt voor je bedrijfsgebouw. De eerste stap is het kiezen van de juiste dakbedekking, maar veel mensen zien door de bomen het bos niet door de enorme variatie aan opties. PVC, bitumen, leien dakbedekking en EPDM, het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Laat je dus adviseren door jouw dakdekkersbedrijf in Rucphen en voor je het weet wordt je nieuwe dakbedekking geplaatst.

Toch nog last van een lek? Kan gebeuren, maar laat het zeker niet erger worden. Onze gespecialiseerde dakdekkers in Rucphen pakken de schade meteen aan, op professionele wijze en voor een goede prijs.

Gedegen advies is goud waard als het gaat om je dak

Je dak laten bedekken, repareren of onderhouden: onze dakdekkers in Rucphen zijn van alle markten thuis en kennen alle kneepjes van het vak. Op welke manier je je dak ook wilt verbeteren, herstellen of veranderen, we staan je bij tijdens elke stap van het proces. Zo heeft je dak daadwerkelijk een positieve impact op het binnenklimaat van je leef- of werkruimte.

Het is aangeraden om je dak elke twee of drie jaar te laten inspecteren door een ervaren dakdekker in Rucphen. Waarom? In de eerste plaats omdat je dan later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarbij bespaar je zo heel wat geld en geniet je nog jarenlang van een gezellige, veilige en aangename woning of bedrijfsruimte. Neem meteen contact met ons op in Rucphen en vertrouw je dak en alles wat erbij komt kijken toe aan een deskundige dakdekker die weet wat hij doet!