Dakdekker Rosmalen

Ben je op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Rosmalen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteit en vakwerk. Voor al je dakwerkzaamheden, dakbedekking en dakreparatie. Wij bieden betrouwbare diensten en maken goede en duidelijke prijsafspraken. Je kunt een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen via onze website of telefonisch contact opnemen.

  • Gecertificeerd dakdekkersbedrijf
  • 10 jaar garantie
  • Wij werken duurzaam
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Het beste dakdekkersbedrijf in Rosmalen

Je wilt er toch ook in alle seizoenen droog bij zitten? Een goede en kwalitatieve dakbedekking is ontzettend belangrijk voor een veilige en droge woning. Wanneer een dakbedekking kapot is of niet goed wordt aangelegd, dan loop je het risico op een lekkage in je huis. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Er ontstaat schade zoals rotting van de houten constructies in het dak, waardoor de dakconstructie zal verzwakken. Door vochtplekken op de muur kan behang loslaten en kan schimmelvorming ontstaan. Dat wil je niet!

Alle reden dus voor een dakbedekking of reparatie door het dakdekkersbedrijf Rosmalen. Wij geven passend advies over de juiste dakbedekking voor jouw woning of kantoorpand. Hoe gaan we te werk? Bij het plaatsen van een dakbedekking wordt zorgvuldig een beschermingslaag over het dak gemonteerd. Wij werken met dakbedekking die licht van gewicht is en gemaakt van duurzaam materiaal. Uiteraard is de dakbedekking brandwerend en bestand tegen alle soorten weer (regen, wind, sneeuw, hitte). Er bestaan verschillende soorten bedekking, bijvoorbeeld dakpannen, leien dakbedekking, dakplaten en EPDM bedekking. Dakdekker Rosmalen informeert je over de mogelijkheden en de beste opties voor jou.

Dakdekker Rosmalen

Dakdekker Rosmalen blinkt uit in professioneel onderhoud

Ook wanneer er onverhoopt schade aan je dakbedekking ontstaat, kan je terecht bij dakdekker Rosmalen. Omdat je in geval van schade of een lekkage niet al te lang wilt wachten, komen wij op zo kort mogelijke termijn komen langs om de reparatie uit te voeren. Soms vragen wij je vooraf een foto te sturen, zodat we direct weten waarmee we aan de slag moeten. Door onze jarenlange ervaring verhelpen wij lekkages professioneel, zodat je ook in de toekomst problemen voorkomt.

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor jouw dakbedekking. Soms zijn er al sporen van een beschadigde dakbedekking, bijvoorbeeld door een eerste fase van waterinfiltratie. Dit kan komen door een storm of door slijtage. Ben je er op tijd bij, dan zorgt deze beschadiging nog niet voor grote problemen. Dakdekker Rosmalen kan jouw dak preventief controleren en zo gemakkelijk beginnende beschadiging opsporen en direct repareren tijdens een onderhoudsbeurt. Wanneer je periodiek je dakbedekking laat controleren, voorkom je dus erger en dit scheelt uiteindelijk kosten. De experts van dakdekkersbedrijf Rosmalen adviseren om je dak eens per twee jaar te laten onderhouden. Heb je nu een ouder dak, dan kan het raadzaam zijn om een jaarlijks onderhoud in te plannen. De dakdekker Rosmalen staat graag voor je klaar om je dak professioneel en tegen een gunstig tarief te onderhouden. Plan het meteen in!

Dakdekkersbedrijf Rosmalen

Je wilt een betrouwbaar advies? Dan zit je goed bij dakdekkersbedrijf Rosmalen!

Wanneer je met een probleem op je dak zit, dan wil je hier het liefst zo snel mogelijk vanaf. Maar je wilt ook dat het goed gebeurt en dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Het is soms best lastig om de juiste dakdekker te vinden. Met dakdekker Rosmalen zit je in elk geval goed. Wij zijn gespecialiseerd in zowel platte daken als schuine daken en we zijn in te zetten voor dakreparatie, dakrenovatie en onderhoud. Met dakdekkersbedrijf Rosmalen weet je zeker dat je vakmanschap in huis haalt. Wij bieden duidelijke en transparante offertes aan en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en materialen. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring, gaan geen klus uit de weg en hebben de vereiste certificering op zak.

Zoek je dus een betrouwbare dakdekker in Rosmalen die kwaliteit levert? Neem dan contact op en we kijken samen naar de beste oplossing.