Dakdekker Roosendaal

Het dak is een belangrijk onderdeel van ieder huis, voor zowel jouw comfort als veiligheid. Het tijdig oplossen van problemen en het goed onderhouden van het dak, zijn dan ook van een zeer groot belang. Ben je op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Roosendaal? Zoek dan niet verder. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden, van onderhoud en reparaties tot het plaatsen van nieuwe dakbedekking. Ons team van ervaren dakdekkers staat altijd voor je klaar.

  • Dakbedekking en dakisolatie van een hoogwaardige kwaliteit, om er ieder seizoen warm en droog bij te zitten.
  • Renovaties en reparaties voor een optimale duurzaamheid.
  • Onderhoudswerkzaamheden om problemen te voorkomen, tijdig te signaleren en snel op te lossen
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel onderhoud door dakdekkersbedrijf in Roosendaal

Het onderhoud van je dak is een taak die je niet licht moet opvatten. Het dak zorgt er tenslotte voor dat je er gedurende ieder seizoen warm en droog bij kan zitten. Een goed onderhouden dak beschermt je huis dan ook tegen weersinvloeden en verlengt ook nog eens de levensduur van jouw woning. Ons dakdekkersbedrijf in Roosendaal biedt professioneel onderhoud aan, zodat je dak altijd in een topconditie blijft verkeren. Of het nu gaat om het reinigen van dakgoten, het vervangen van dakpannen of het controleren op lekkages, wij zorgen ervoor dat je dak zijn werk blijft doen.

Dakdekker Roosendaal

Nieuwe dakbedekking en dakreparaties

Heb je een nieuw dak nodig of moet jouw bestaande dak gerepareerd worden? Onze dakdekkers in Roosendaal zijn experts in zowel nieuwe dakbedekking als dakreparaties. We werken met een breed assortiment aan materialen en technieken, allen van de hoogte kwaliteit. Dit om ervoor te zorgen dat jouw dak er niet alleen goed uitziet, maar ook functioneel en duurzaam is. Of je nu kiest voor traditionele dakpannen, moderne bitumen dakbedekking of groene daken, wij zorgen voor een vlekkeloze installatie en een uitstekende afwerking.

Betrouwbaar advies over dakwerkzaamheden in Roosendaal

Bij ons dakdekkersbedrijf in Roosendaal staat niet alleen een optimale service hoog in het vaandel, maar hechten we ook veel waarde aan betrouwbaar advies. Bij ons staat daarom de klant altijd centraal. We begrijpen dat het kiezen van de juiste dakdekker een belangrijke beslissing is. Daarom streven we ernaar om elke klus, groot of klein, met dezelfde aandacht voor detail en professionaliteit uit te voeren. Ook begrijpen we dat elke situatie uniek is en dat je mogelijk vragen hebt over de beste oplossing voor jouw dak. Daarom nemen we de tijd om je situatie te beoordelen, je de verschillende opties uit te leggen en je te adviseren over de beste aanpak. Of je nu vragen hebt over materialen, kosten, onderhoud of duurzaamheid, wij staan klaar om je te helpen!

Dakdekker Roosendaal

Voor alle dakwerkzaamheden in Roosendaal

Kortom, als je op zoek bent naar een dakdekker in Roosendaal, zijn wij jouw beste keuze. Of je nu een lekkage hebt die snel moet worden gerepareerd, je dakpannen wilt vervangen of een volledig nieuw dak nodig hebt, wij staan voor jou klaar. Met onze professionele diensten, ervaren team en betrouwbare advies, zorgen we ervoor dat je dak altijd in de beste conditie verkeerd. Ons doel is om je een zorgeloze ervaring te bieden, van het eerste adviesgesprek tot de voltooiing van het project. We zijn trots op ons vakmanschap en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij kijken ernaar uit om je te helpen met al jouw dakwerkzaamheden!