Dakdekker Rijen

Zoek je de hulp van een professionele dakdekker voor je woning in Rijen? Ons dakdekkersbedrijf heeft veel ervaring met de plaatsing, renovatie en het onderhoud van alle soorten daken voor particulieren en zakelijke klanten. Ook voor een dakreparatie kan je uiteraard bij ons gecertificeerde bedrijf terecht. Een goede service en nette werkwijze staan bij ons voorop. Zo kan je alle seizoenen prettig wonen onder een dak dat lang meegaat en zorgt voor een veilig, comfortabel en droog huis.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakdekkersbedrijf voor onderhoud van je dak in Rijen

Mocht je onverhoopt te maken hebben met een lekkage van je dak, dan kijken wij goed naar de oorzaak van het probleem. Kleine defecten, zoals scheurtjes of gaatjes, lossen wij snel op met een dakreparatie. Zo kan het probleem niet groter worden. Vaak wordt een dakdekker pas gebeld als er problemen zijn. Natuurlijk lossen wij het probleem of je lekkage graag zo snel mogelijk voor je op. Het is echter verstandig om eenmaal per jaar een inspectie door ons te laten uitvoeren. De weersomstandigheden wisselen vaak in ons land, wat schade en slijtage aan de onderdelen van je dakbedekking kan veroorzaken. Door problemen tijdig te signaleren en op te sporen met behulp van lekkagedetectie-apparatuur voorkom je hoge kosten in de toekomst.

Dakdekker Rijen

Dakbedekking of lichtkoepel laten plaatsen

Als je een nieuw dak nodig hebt, dan geven wij een goede voorlichting over de mogelijkheden en materialen. Zo kan je een afgewogen keuze maken. Nieuwe dakbedekking plaatsen wij met grote precisie en met behulp van hoogwaardige bouwmaterialen, zodat je zeker bent van een lange levensduur van je dak. Ook kan je ons inschakelen voor het plaatsen van lichtkoepels en lichtstraten. Wij staan altijd voor een eerlijk advies en heldere afspraken. Voordat we aan het werk beginnen, spreken wij de werkzaamheden goed met je door. Uiteraard krijg je ook een duidelijke prijsopgave.

Dakdekker Rijen

Nieuw dak of dakreparatie in Rijen nodig? Meesman Dakdekkers helpt je graag

Een goede staat van je dak is heel belangrijk voor je woongenot. Mocht er een probleem zijn met je dak, wacht dan niet te lang met actie ondernemen. Muren, plafonds of houten onderdelen van het dak kunnen door een lekkage namelijk beschadigd raken en dat wil je natuurlijk graag voorkomen. Wij hebben als dakdekker uit Drunen een lange ervaring met alle soorten dakwerkzaamheden en bieden een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het KOMO-procescertificaat waar wij over beschikken laat zien dat wij dakbedekking op een goede manier en met de juiste materialen plaatsen. Neem contact op voor meer informatie, dan staan wij je graag te woord!