Dakdekker Raamsdonksveer

Zoek je een deskundige dakdekker voor het repareren, compleet vernieuwen of verduurzamen van je dak? Dan zit je bij ons helemaal goed! Als gespecialiseerd en zeer ervaren dakdekkersbedrijf uit Raamsdonksveer staan we volledig voor je klaar. Zo kunnen we onder meer vervelende daklekkages verhelpen en losgekomen dakbedekking op een plat dak herstellen. Zijn na een storm de pannen van je dak gewaaid? Ook dan zijn wij er voor je! Onze spoedservice helpt je graag om je dak snel en veilig op orde te maken via een professionele dakreparatie. Zo voorkom je dat wind en regen vrij spel krijgen op de basis en het interieur van je huis. Is er geen grote haast, maar wil je binnenkort je dak laten renoveren of groener maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een dakinspectie bij jou thuis.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professionele reparaties en onderhoud

Ons dakdekkersbedrijf Raamsdonksveer is allround, wat wil zeggen dat we alle soorten werkzaamheden op en rond het dak uitvoeren. Hierbij kun je onder meer denken aan vakkundige dakrenovatie en dakreparatie. Een reparatie is de beste keuze als er slechts een gedeelte van je dakbedekking verouderd, versleten of beschadigd is. Uiteraard herstellen we het dak met dezelfde soort bedekking als er al op ligt. Zo blijft de huidige uitstraling netjes behouden. Bij een dakrenovatie gaan we uitgebreider te werk en vernieuwen we de complete dakbedekking. In sommige gevallen is het nodig om hierbij ook de dakconstructie te verstevigen of te herstellen. Verder kunnen we ook zorgen voor een goede dakisolatie. Afhankelijk van het type dak kan dit aan de binnenkant of de buitenkant van het dak. Ook als je je dak preventief wilt laten controleren of onderhoud wilt laten uitvoeren zit je bij ons helemaal goed. Neem dus vooral even contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden!

Dakdekker Raamsdonksveer

Dak laten vernieuwen of herstellen

Ook in de regio Raamsdonksveer zijn vele soorten daken te vinden. Van platte daken met bitumen of sedum bedekking tot schuine pannendaken en leien daken. Ieder dak heeft dan ook een eigen aanpak nodig. Welke dat bij jouw dak is kunnen we het beste bepalen tijdens een uitgebreide inspectie op locatie. Hiervoor komt één van onze dakdekkers geheel gratis en vrijblijvend bij je langs op een moment dat jou uitkomt. We kunnen je onder meer adviseren over de keuze voor dak herstellen of geheel vernieuwen. Dankzij de zeer ruime ervaring van ons dakdekkersbedrijf kunnen we je helpen bij vrijwel alle soorten daken en dakbedekking. De laatste tijd zien we steeds meer mensen kiezen voor een groen dak. Ook dit leggen we graag voor je aan!

Dakdekker Raamsdonksveer

Deskundig advies over jouw dak

Kun je zelf ook wel wat advies gebruiken over je dak? Laat dan vandaag nog wat van je horen! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden rondom dakreparatie en dakrenovatie in Raamsdonksveer en omgeving. Vanzelfsprekend zijn jouw persoonlijke wensen en voorkeur altijd leidend binnen dit proces. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om een veilig, betrouwbaar en mooi dak te verzorgen dat klaar is om weer vele jaren mee te gaan. Bij alle werkzaamheden in en om het huis komen uiteraard kosten kijken. Daarom is het goed om te weten dat we altijd werken met transparante en eerlijke tarieven. Hoewel veel prijzen in onze branche omhoog zijn gegaan, proberen we toch om onze eigen tarieven zo laag mogelijk te houden. Vraag ons gerust om een offerte op maat voor de benodigde dakwerkzaamheden bij jou thuis. Zo kun je gemakkelijker vergelijken en je keuze maken!