Dakdekker Oss

Woon jij in Oss en ben je op zoek naar een dakdekker? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen en onderhouden van dakbedekking. Ook kun je bij ons terecht voor dakreparatie. En heb je het idee dat de warmte snel uit je huis verdwijnt? Vraag dan ons dakdekkersbedrijf in Oss om advies over dakisolatie. Kortom, voor alle klussen aan je dak kun je bij ons terecht!

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakdekkersbedrijf Oss voor dakbedekking en isolatie

Dakbedekking heeft over het algemeen een lange levensduur. Afhankelijk van het materiaal bedraagt dit ongeveer 20 tot 40 jaar. Maar na die periode is het aan te raden om de dakbedekking volledig te vervangen. Een nieuw dak plaatsen doe je natuurlijk ook op het moment dat je een nieuw huis of een nieuwe schuur laat bouwen. Het is aan te raden om een echte dakdekker in te schakelen voor deze klus. Zij kunnen jou adviseren over welk materiaal voor jouw dak de beste keus is. Een dakdekkersbedrijf met ervaring zorgt ervoor dat alles echt volledig dicht wordt gemaakt en dat is uiteraard van groot belang. Je wilt immers voorkomen dat je last krijgt van lekkages. Daarnaast zorgt een goede dakdekker er ook voor dat alles meteen goed geïsoleerd wordt. Veel mensen zijn zich er niet van bewust, maar warmte stijgt op en verdwijnt dan ook snel door een niet geïsoleerd dak. Om hoge energiekosten te voorkomen, is een goede dakisolatie dan ook van groot belang.

Dakdekker Oss

Onderhoud en reparatie

Zoek jij een dakdekker in Oss die dakreparaties uit kan voeren? Ook daarbij kunnen wij jou helpen! Tijdens een storm wil het wel eens gebeuren dat er een pan van het dak afwaait. Het is altijd zaak om dit zo snel mogelijk te herstellen. Doe je dat niet, dan kun je te maken krijgen met lekkage. Dat is niet alleen vervelend vanwege de emmers die je in huis moet zetten, maar ook vanwege andere schade die hierdoor kan ontstaan. Zo kunnen houten onderdelen van je dak door het vocht gaan rotten en zo de constructie verzwakken. Ook in beton kan vocht voor problemen zorgen, door bijvoorbeeld het ontstaan van schimmels. Laat daarom bij schade altijd zo snel mogelijk een dakreparatie uitvoeren! Daarnaast is het zo dat daken ook last hebben van reguliere slijtage. Bitumen kan losraken of er kan een scheur in een pan komen. Laat daarom eens in de paar jaar een dakdekkersbedrijf je dak inspecteren. Zo worden kleine problemen vroeg opgemerkt en kunnen ze snel hersteld worden, voordat je echt last krijgt van lekkage.

Dakdekker Oss

Advies door dakdekker Oss

Hoe vaak moet jouw dak geïnspecteerd worden? Welke dakbedekking is voor jouw pand de juiste keus? Wat voor dakisolatiemateriaal kan het best gebruikt worden? Wij informeren jou graag over het aanleggen, repareren en onderhouden van jouw dak. Door onze ervaring weten we als geen ander wat hier bij komt kijken en wat in jouw situatie de beste oplossingen zijn. Wat voor dakbedekking jij ook hebt en of het nu gaat om platte of schuine daken, wij kunnen altijd helpen!