Dakdekker Oisterwijk

Je dak maakt een belangrijk onderdeel uit van je woning. Het dak beschermt tegen (weers)invloeden van buitenaf. Maar wat beschermt het dak? Dakbedekking zorgt er voor dat je dak beschermt wordt door externe factoren. Dakbedekking staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bloot aan weer en wind. Goed onderhoud van het dak en de dakbedekking, regelmatig inspecties uit laten voeren en reparaties niet uitstellen zijn belangrijk om je dak in topconditie te houden. En wil jij besparen op de stookkosten? Kijk dan eens of jij je dak kunt laten isoleren.
Woon je in Oisterwijk of omgeving? Dan schakel je een dakdekkersbedrijf in Oisterwijk in, zodat jouw dak je zomer en winter warm, droog en veilig houdt.

De diensten van Meesman dakdekker bestaan onder andere uit:

  • Het plaatsen van een nieuw dak
  • Onderhoud van het dak
  • Dakreparatie
  • Isolatie van het dak
  • Dakinspectie.

 

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel onderhoud door dakdekkersbedrijf in Oisterwijk

Het vak van dakdekker kent dus veel verschillende aspecten, en dat maakt het een heel breed en divers beroep. Ben je op zoek naar een goed dakdekkersbedrijf, kies dan voor een bedrijf met ruime ervaring. Deze dakdekkers hebben ieder dak en iedere situatie al eens gezien en ervaring met alle soorten dakbedekking. De dakdekker uit Oisterwijk weet met ieder dak raad, denkt met je mee en heeft een oplossing voor ieder probleem.

Van een dakdekkersbedrijf in Oisterwijk mag je het volgende verwachten:

Dakdekker Oisterwijk

Nieuwe dakbedekking en dakreparaties

Daken worden gemaakt om goed bestand te zijn tegen weersomstandigheden, van hagel en sneeuw tot harde wind, felle zon en regen. Toch kan er na verloop van tijd slijtage of schade ontstaan. Denk je dat je dak reparaties nodig heeft of zelfs (deels) vervangen moet worden? Laat dan een inspectie uitvoeren. Een inspectie van het dak is altijd verstandig, ook als er niets aan de hand lijkt te zijn. Dat kun je zelf doen, maar jouw oog ziet waarschijnlijk niet alles. Het geoefende oog van een dakdekker ziet wel alles. Een dakdekker ziet problemen zoals lekkage vaak eerder dan ze er zijn, zodat je deze voor kunt zijn.

Laat jij een nieuwe woning bouwen, realiseer je een uitbouw of wil je een deel van je dak vervangen? Meesman dakdekker in Oisterwijk hebben een ruime ervaring in het plaatsen van nieuwe dakbedekking. Samen kijken jullie naar de wensen en de mogelijkheden en maken een plan voor het plaatsen van de nieuwe dakbedekking. Dat gaat altijd in goed overleg zodat je als klant weet waar je aan toe bent.

Dakdekker Oisterwijk

Betrouwbaar advies over dakdekkerswerkzaamheden in Oisterwijk

Heb je vragen over het dak of wil je nieuwe dakbedekking? Neem dan contact met ons op. Ook kan je geheel vrijblijvend direct een offerte aanvragen. Een dakdekkersbedrijf in Oisterwijk geeft je professioneel advies en kan al je vragen over het dak beantwoorden. Ook kun je hier met al je vragen terecht over welk soort dakbedekking het beste bij jouw dak past.
Ook over bijvoorbeeld dakisolatie, vogeloverlast of overlast door hitte kun je met vragen bij een van onze professionele dakdekkers terecht.