Dakdekker Nuenen

Als je een dakdekker in Nuenen nodig hebt: zoek niet verder! Meesman Dakdekkers staat voor je klaar. Wij repareren je dak met spoed, renoveren de dakbedekking met uitstekende materialen en voeren periodiek onderhoud uit. Onze specialisten hebben een grote bak aan ervaring met alle klussen die er aan een dak uitgevoerd kunnen worden. Is jouw huis ook toe aan een dak van eersteklas kwaliteit? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons. Jouw dakdekker in Nuenen helpt je snel.

  • Een goed geïsoleerd dak verlaagt je stookkosten
  • Regelmatig onderhoud zorgt dat je dak er piekfijn uitziet
  • Verander de uitstraling van je woning met een nieuwe dakdekking
  • Bel ons voor een dakreparatie met spoed en voorkom schade
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakonderhoud door de beste dakdekker in Nuenen

In tegenstelling tot onze dakdekkers kom je waarschijnlijk niet zo vaak op het dak. Daardoor zou je kunnen vergeten hoe belangrijk dit onderdeel van je woning is. Het dak houdt regen, sneeuw en harde wind tegen. Het houdt de warmte in je woning binnen en zorgt dat je er in de winter knus bijzit. En het voorkomt het binnendringen van ongedierte, vogels en vallende takken tijdens een storm. Daarom moet je dak in een goede conditie verkeren. Anders gaat je woongenot flink achteruit en kan je voor aanzienlijke kostenposten komen te staan.

Periodiek onderhoud aan je dak is dan ook een goede investering. De mensen van ons dakdekkersbedrijf controleren dan je dak op schade, vuil en lekkage. Ze maken je dak schoon zodat je de netste woning van de buurt of een representatief bedrijfsgebouw hebt. Mos, aanslag, bladeren, kapotte pannen en vogelnesten worden weggehaald en kapotte dakbekleding wordt gerepareerd. Als onze experts zien dat je dak nu echt toe is aan een renovatie, praten ze je door de mogelijkheden heen en stellen ze je een onderbouwde offerte voor je op.

Nuenen-Dakdekker

Nieuwe dakbedekking of dakreparatie? Dé dakspecialist in Nuenen helpt je!

Kies voor een totaal nieuwe dakbekleding en het is net alsof je een nieuwe woning hebt gekocht! Ben je die grauwe oude pannen van beton meer dan zat? Kies er dan voor om een compleet nieuwe bekleding op je huis te laten leggen. Eventueel voorzien van goede dakisolatie die je energieverbruik veel lager maakt.

Kies voor een dak van aantrekkelijk, natuurlijk leisteen, waardoor je huis een onverwachte ouderwetse charme krijgt. Of ga voor no-nonsense solide dakpannen met de kleur en afwerklaag die jou aantrekt. Nog praktischer én lekker betaalbaar: een laag dakleer van bitumen. Oersterk, snel te leggen en precies wat je schuur of bedrijfspand nodig had. Of wat dacht je van een milieubewust groendak met een mooie en taaie bedekking van echte vetplantjes? We kunnen trouwens ook méér licht op je zolder creëren door lichtkoepels en lichtstraten te plaatsen!

Dakdekker-Nuenen

Schakel de beste dakdekker van Nuenen in

Wij leveren nog meer diensten behalve dakrenovatie en onderhoud. Als je dak beschadigd is door loslatende pannen, vallende takken of vorst, kan het binnendringen van regenwater veel ellende opleveren. Denk aan schimmels, kou en waterschade. Geef ons een belletje en we sturen snel een dakdekker naar jouw locatie in en rond Nuenen. Die kan direct in een noodoplossing voorzien en dan in overleg met jou een plan maken voor een duurzame reparatie. Wij voeren al onze werkzaamheden uit met goede en langlevende materialen. Daardoor gaat je dak weer tientallen jaren mee en zitten jij en je gezin droog en veilig.