Dakdekker Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een dakdekker in Noord Brabant om je dak te renoveren of om een heel nieuw dak te plaatsen? Bij Meesman Dakdekkers zit je altijd goed. We zijn namelijk een erkend dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring. We weten hoe we dakwerken veilig en correct kunnen uitvoeren, zodat je in de toekomst geen problemen meer ondervindt. Onze dakdekkers zijn bovendien echte vakmannen die je voor alle mogelijk dakklussen kan inschakelen:

  • Het aanbrengen van alle mogelijke dakbedekking op platte en hellende daken
  • Het plaatsen van dakisolatie voor een aangename binnentemperatuur
  • Herstellingen en dakreparaties die de kwaliteit van je dak aanzienlijk verbeteren
  • Dakinspecties en onderhoudsbeurten van door ons geplaatste en bestaande daken
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Vermijd extra kosten met een regelmatig onderhoud door een professioneel dakdekkersbedrijf in Noord Brabant

Het dak is een erg belangrijk onderdeel van je woning. Je dak beschermt je huis namelijk tegen de diverse weersomstandigheden en heeft ook een erg grote invloed op de isolatie van je woning. Het is daarom een goed idee om op regelmatige basis een dakinspectie uit te voeren. Tijdens deze inspectie wordt de kwaliteit van je dakbedekking nagekeken en komen eventuele beschadigingen meteen aan het licht. Schade aan het dak veroorzaakt al snel een lekkage. Deze lekkages kunnen op hun beurt ernstige vochtplekken veroorzaken en ze kunnen zelfs de fundering van je woning aantasten.

Om al deze problemen te voorkomen, schakel je best een betrouwbaar bedrijf in dat zowel de inspectie als het dakonderhoud op zich neemt. Bij Meesman Dakdekkers staan we op elk moment paraat. Onze dakdekkers leveren steeds vakwerk en ze bieden hun diensten tegen de allerbeste prijzen aan!

Dakdekkersbedrijf Noord Brabant

Nieuwe dakbedekking aanleggen en dakreparaties uitvoeren

Je dakbedekking bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je dak. Je moet het materiaal daarom erg zorgvuldig uitkiezen. Als je op zoek bent naar nieuwe dakbedekking in Noord Brabant, dan is het een goed idee om onze dakdekkers in te schakelen. Onze medewerkers kennen de verschillende mogelijkheden erg goed en staan je graag met professioneel advies bij. Bij Meesman Dakdekkers werken we met diverse materialen. Voor platte daken hebben we bijvoorbeeld bitumen en EPDM, terwijl we voor hellende daken vaak voor dakpannen of een leien dakbedekking kiezen. Elk materiaal brengt andere voor- en nadelen met zich. Onze dakdekkers begeleiden je vakkundig bij je keuze en kunnen de dakbedekking vervolgens ook aanbrengen. Ze maken gebruik van professioneel werkmateriaal en ze werken elke klus netjes en correct af. Ook bij daklekkages kan je onze hulp inroepen. Een lekkage kan zeer ernstige schade veroorzaken en moet daarom zo snel mogelijk verholpen worden. Zodra je een daklekkage opmerkt, contacteer je ons zo snel mogelijk. Onze dakdekkers komen meteen bij je langs en gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem. Ze verhelpen het lekkage op een efficiënte manier, zodat je hier in de toekomst zeker geen last meer van hebt!

Betrouwbaar en professioneel advies van onze dakdekkers in Noord Brabant

Een dakdekkersbedrijf kan je voor zeer uiteenlopende werkzaamheden inzetten, gaande van het renoveren van het dak tot het plaatsen van dakbedekking en werkzaamheden tegen vogeloverlast. Meesman Dakdekkers is een gecertificeerd bedrijf dat over voldoende vakkennis en het juiste materiaal beschikt. We bereiden alle werkzaamheden grondig voor en we sturen onze klanten een correcte en duidelijke offerte toe.

We staan je ook graag met professioneel advies bij. We geven aan wanneer je best een onderhoud aanvraagt en welke herstellingen dringend uitgevoerd moet worden. Op deze manier vermijd je ernstige schade en voorkom je daklekkages. Heb je problemen met je dak of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan meteen contact met ons op. Onze dakdekkers helpen je graag verder en leggen je de verschillende mogelijkheden duidelijk uit.