Dakdekker Nieuwegein

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Nieuwegein? Wij staan voor je klaar! Wij zijn de specialist op het gebied van dakbedekking die je graag helpt met het repareren of renoveren van je dak. Een kwalitatief goed dak boven je hoofd hebben is belangrijk. Daarom bieden wij je enkel de beste services. We hebben de kennis en ervaring op zak om dakproblemen snel en kundig te verhelpen. Wat mogen wij voor jou betekenen?
Wij helpen je graag verder met:

  • Een dakinspectie
  • Dakonderhoud
  • Het vervangen van je dak
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakonderhoud in Nieuwegein

Ieder dak heeft zo nu en dan wat zorg en liefde nodig. Hoe beter je voor je dak zorgt, hoe langer je dak meegaat. Bovendien helpt regelmatige inspectie lekkages voorkomen. Slijtage of schade wordt tijdig vastgesteld voordat echte problemen ontstaan. Lekkages kunnen schade geven aan je plafond en muren. Voorkomen is dus zeker beter dan genezen. Wij helpen je graag verder met een professionele dakinspectie. Daarnaast verzorgen we kwalitatief onderhoud wanneer dit nodig is. Zo weet je na inspectie en onderhoud zeker dat je dak in topconditie is en dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongewenste verrassingen. Om er zeker van te zijn dat je een goed dak boven je hoofd hebt, laat je het beste een keer in de twee of drie jaar een inspectie uitvoeren.

Dakdekker Nieuwegein

Dakreparatie of –renovatie door ons dakdekkersbedrijf

Met het juiste onderhoud gaat je dak tientallen jaren mee. Je dak heeft het onder verschillende weersomstandigheden soms wel zwaar te verduren. Zo kan een storm schade veroorzaken aan je dakpannen of je platte dak. Dit probleem wil je zo snel mogelijk verhelpen. Ons dakdekkersbedrijf schiet je te hulp. Wij zorgen ervoor dat je dak weer schadevrij is. Is je dak aan het eind van zijn levensduur? Dan is het beter om het te vervangen in plaats van te repareren. Dit bespaart je op de lange termijn veel aan reparatiekosten. Heb je een nieuw dak nodig? Laat ons je wensen weten. Wij gaan graag voor je aan de slag en gebruiken enkel hoogwaardige materialen.

Dakdekker Nieuwegein

Jouw betrouwbare dakdekker in Nieuwegein

Je dak repareren of vernieuwen is een serieuze zaak. Voor je een keus maakt, wil je goed advies ontvangen waar je echt op kunt vertrouwen. Wij hebben de papieren en de ervaring op zak die ons helpen jouw dak kundig te beoordelen. Op basis van onze bevindingen geven wij ons professionele advies. In sommige gevallen is een kleine reparatie alles wat nodig is om je dak weer zo goed als nieuw te krijgen. In andere gevallen biedt een nieuw dak de enige oplossing. Wij staan bekend om onze transparantie. Dit helpt onze klanten om een goede beslissing te maken op basis van betrouwbare bevindingen. Daarnaast geven wij je voor we aan de slag gaan met de door jou gewenste werkzaamheden een accurate prijsopgave. Je hoeft geen verrassingen achteraf te verwachten.

Ben je op zoek naar een betrouwbare dakdekker die jou helpt je dak in uitstekende conditie te houden? Neem dan contact op met Meesman dakdekkers in Nieuwegein. Wij staan voor je klaar!