Dakdekker Lopik

De gevolgen van een scheur in de dakbedekking worden vaak onderschat omdat veel mensen rotte plekken in het hout van het dak niet zien. Een kleine barst kan al een grote impact hebben omdat er vocht doorheen dringt. Reden genoeg dus om goed voor je dak te zorgen en bij schade direct een dakdekker in te schakelen voor dak reparatie in Lopik.

Om de levensduur van een dak optimaal te verhogen en te voorkomen dat er lekkages optreden, dient er regelmatig dak onderhoud plaats te vinden. Een dakdekker gaat dan het dak op om de onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Dak onderhoud omvat het reinigen van dakgoten en regenpijpen zodat regenwater adequaat wordt afgevoerd. Tijdens het dak onderhoud zal de dakdekker ook op zoek gaan naar scheurtjes of andere schade in de dakbedekking. Als deze worden gevonden, kan er onmiddellijk een dak reparatie worden uitgevoerd om lekkages te voorkomen.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dak inspectie in Lopik

Het primaire voordeel van dak inspectie is dat je op de hoogte bent van de conditie van het dak. Dit is vooral belangrijk voor de meer kwetsbare en onderhoudsintensieve daken zoals platte daken. Je weet ongeveer hoe lang het dak nog meegaat, welke onderhoudswerkzaamheden er in de nabije toekomst moeten worden uitgevoerd enzovoort. Je weet dan veel meer dan wanneer je pas iets doet als er lekkages optreden. Het dak is dan misschien reeds versleten waardoor je met een fikse rekening wordt geconfronteerd. Regelmatige inspectie van het dak door een dakdekkersbedrijf voorkomt onnodige kosten.

Dakdekker Lopik

Dak inspectie in Lopik

Een dakdekkersbedrijf is vertrouwd met het belang van periodieke inspecties en het uitvoeren van regelmatig onderhoud. Twijfelt je over de staat van je dak? Of vermoedt je een lekkage in je dak? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een dak inspectie in Lopik en ontvang een gedetailleerd rapport over de conditie van je dak en eventuele plekken in het dak die om alertheid vragen. Gaat je dak al een aantal jaartjes mee? Dan is het aan te raden om periodiek onderhoud te laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf om kleine problemen te verhelpen voordat ze uitgroeien tot een hoge kostenpost.

Dakdekker Lopik

Problemen op tijd verhelpen

Een ander voordeel is dat problemen vroeg kunnen worden opgespoord. Als er een lekkage in het dak dreigt, kan dit met een dak inspectie nog worden voorkomen. De inspecteur kan immers vaak al zien waar lekken kunnen ontstaan door alleen maar naar de staat van het dak te kijken. Door vroegtijdige detectie kunnen problemen dus in een vroeg stadium worden opgespoord en hoge kosten worden voorkomen.

Door een lekkend kan veel ongemak ontstaan, van wateroverlast tot voortslepende schade. Ervaren dakdekkers zijn tegenwoordig uitgerust met vooruitstrevende technologie die de bron van het lek snel weet op te sporen en te repareren. Een professionele dakdekker doorziet het gevaar van lekkende daken en zal proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn om verdere schade te voorkomen en de waterdichtheid van je dak volledig te herstellen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.