Dakdekker Leersum

Heb je een dakdekker in Leersum nodig? Meesman Dakdekkers helpt je snel, professioneel en voor een goede prijs. Wij vervangen je bestaande dak of repareren de huidige dakbedekking. Ook voor periodiek onderhoud en een snelle dakreparatie staan we voor je klaar in Leersum en omgeving. De vakmensen van ons dakdekkersbedrijf hebben een uitgebreide ervaring en zorgen dat jouw dakbedekking weer een lange tijd meegaat. Vraag nu een offerte aan of neem direct contact met ons op. Onze dakdekker staat snel bij jou in Leersum voor de deur.

We verlagen je stookkosten door goede dakbedekking en dakisolatie. We herstellen en repareren je dak duurzaam met goede materialen, zodat het als nieuw wordt en we reinigen, controleren en onderhouden je dak en houden het in topconditie.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Een dakdekker in Leersum weet wat jouw dak nodig heeft

Voorkomen is beter dan genezen, zegt het spreekwoord. Dat geldt ook voor een onderdeel van je pand waar je misschien niet dagelijks bij stilstaat. Inderdaad, het dak, dat je woning beschermt tegen neerslag, kou, hagel, vallende takken en wind. Al die factoren houdt een dak netjes buitenshuis, maar ze kunnen het dak na verloop van tijd ook beschadigen. Schakel onze dakdekker in Leersum in om jouw dak periodiek te inspecteren en te onderhouden. Daarbij verwijderen we afval, aanslag en mos en kijken we of de dakpannen, leistenen of het dakleer nog intact zijn Als onze dakdekker beginnende scheuren, gebroken pannen of rotte houtdelen constateert, kan hij dat in overleg met jou direct verhelpen. Na een onderhoudsbeurt is je woning opnieuw lang beschermd en ziet je dak er weer eersteklas uit.

Dakdekker Leersum

Een nieuwe dakbedekking? Schakel onze vaklui in!

Ook het beste dak moet na een paar decennia worden vervangen. Als je een nieuwbouwwoning hebt gekocht of al lang met veel tevredenheid in hetzelfde huis woont, kan het tijd zijn voor een gloednieuwe dakbedekking. Onze dakdekker in Leersum legt snel en tegen een scherpe prijs een nieuw dak van de beste materialen. Daarnaast komen we graag bij je langs voor het aanleggen van hoogwaardige dakisolatie en het plaatsen van lichtkoepels en lichtstraten.

Welk soort nieuw dak zou je op je woning willen zien? Kies voor een ecologisch verantwoord sedumdak met levende planten. Voor een praktisch en betaalbare dakbedekking van bitumen. Of voor een pannendak. Twijfel je over de juiste bedekking voor jouw huis? Neem contact met ons op en we geven je graag advies en een kostenschatting.

Dakdekker Leersum

Dakdekker Leersum

Weggewaaide dakpannen, zware boomstammen, kapot dakleer: allemaal vervelend, en het kan behoorlijke kosten met zich meebrengen. Na stormschade, lekkage, brand of een andere calamiteit is het zaak om je dak snel te laten repareren om erger te voorkomen. Ons dakdekkersbedrijf is binnen de kortste keren bij jou ter plekke voor een dakreparatie. We nemen de schade op en kunnen je een prijsopgave bezorgen. In nauw overleg met jou lossen we vervolgens het probleem op. Zodat jij rustig kunt gaan slapen in de wetenschap dat je woning veilig is. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.