Dakdekker Leerdam

Een dakdekker is een vakman die jou op vele verschillende gebieden kan helpen. Wil je bijvoorbeeld je dak laten isoleren, zodat je de stookkosten van je huis flink omlaag kan brengen? Of is je dak beschadigd en is het hoog tijd om dit te laten repareren? Uiteraard kan een professionele dakdekker ook voor jou een nieuw dak aanleggen. Wat de reden ook is om dakdekkersbedrijf in te schakelen, je bent hiervoor bij Meesman Dakdekkers aan het juiste adres. Wij hebben vakmensen in dienst die precies weten hoe een dak goed onderhouden moet worden. Zo zorg je ervoor dat jouw dak in goede staat blijft en dat je problemen voorkomt. Redenen om Meesman Dakdekkers in te schakelen:

  • We voeren snel en grondig een professionele dakreparatie uit
  • Wij zorgen ervoor dat je dakbedekking altijd in perfecte staat verkeert
  • Onze professionals zorgen voor een dakdekking die je huis perfect isoleert
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel onderhoud in Leerdam door onze ervaren dakdekkers

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom het belangrijk is je dak goed te laten onderhouden. Zo kunnen kleine beschadigingen snel oplopen tot grote problemen. Deze brengen dan over het algemeen ook flinke kosten met zich mee. Denk aan een lekkage, waardoor plafonds, houtwerk en muren schade op kunnen lopen. Wanneer wij een beginnende of gevorderde schade bemerken tijdens ons onderhoud, dan zorgen wij ervoor dat dit snel wordt verholpen. Zijn er nog geen problemen? Dan zorgen wij ervoor dat je dak ook in perfecte staat blijft. Het is dan ook goed om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Als dakdekkersbedrijf in Leerdam staan wij altijd voor je klaar om langs te komen en je dak tegen een scherpe prijs aan een nader onderzoek te onderwerpen.

Dakdekker Leerdam

Tijd voor nieuwe dakdekking of een reparatie?

Het is in elk seizoen belangrijk om ervoor te zorgen dat je dak in perfecte staat verkeert. Natuurlijk is het goed om in de winter of herfst, als de temperaturen omlaag gaan en de wind om het huis giert, je dak in orde te hebben. Maar in zomer of lente zit je ook niet te wachten op een lekkage en de bijbehorende schade. We nemen graag een keer met je door welke mogelijkheden op het gebied van dakbedekking er allemaal zijn. Zo kunnen wij voor jou een dak aanleggen dat bedekt is met meerdere verschillende materialen. Denk hierbij aan bitumen, PVC, EPDM of dakpannen. Al deze soorten dakbedekking hebben zo hun eigen voor- en nadelen, die we graag met je doornemen. Samen bekijken we dan welke soort het beste op jouw dak past.
Heb je last van een lekkage? Wij komen dan zo snel mogelijk bij je langs in Leerdam om deze te verhelpen. Je zit per slot van rekening niet te wachten op de schade die hierbij om de hoek komt kijken.

Dakdekker Leerdam

We geven je graag professioneel advies op maat

Wil jij meer weten over hoe je dak in de best mogelijke staat gehouden kan worden? We nemen dit graag met je door. We geven je dan advies over wat wij als dakdekkersbedrijf in Leerdam voor je kunnen betekenen en hoe jij ervoor zorgt dat je straks optimaal van je dak kan genieten. Onze professionals staan klaar voor jou. Het is geen overbodige luxe om ons meerdere keren per jaar langs te laten komen om te bekijken of jouw dak nog helemaal in orde is. Voor meer informatie, of het maken van een afspraak, mag je altijd contact met ons opnemen!