Dakdekker Kerkdriel

Bij nieuwbouw en renovatie denkt je vaak niet in de eerste plaats aan het dak en dat is eigenlijk wel jammer. Wist je dat een dak van hoge kwaliteit dat op periodieke tijdstippen onderhouden wordt ervoor zorgt dat je een flink stuk kunt besparen op je energierekening? Een goed dak zorgt er namelijk voor dat de warmte die je opwekt niet zomaar kan ontsnappen en dat je in de zomer kunt genieten van een heerlijke koelte.

Je dakdekkersbedrijf in Kerkdriel zorgt er alvast voor dat je comfortabel, warm en droog kunt wonen. Een hele geruststelling toch?

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakdekker Kerkdriel staat in voor professioneel onderhoud

Zelfs de kleinste schade of slijtage aan je dak kan al snel grote gevolgen hebben. Je mag er niet aan denken dat tijdens een storm of hevige je dak het begeeft of dat een hevige regenbui je hele woning onder water zet. De schade die je hierdoor lijdt, zal voor een flink kostenplaatje zorgen en dat wil je uiteraard liever vermijden.

Dakdekker Kerkdriel is de referentie als het gaat over een professioneel onderhoud van ieder dak. Tijdens een grondige inspectie wordt het hele dak nagezien en daarbij wordt geen enkel detail over het hoofd gezien. Na afloop wordt de vastgestelde schade en slijtage uitgebreid met je besproken.

Dakdekker Kerkdriel

Plaatsen van nieuwe daken en herstellen van bestaande daken

Dakbedekking en dakreparatie is een klus die je maar beter in handen van een echte professional kunt geven. De voordelen naar bijvoorbeeld energiebesparing toe laten zich namelijk pas zien als een dak helemaal volgens de regels van de kunst geplaatst is en daarvoor kun je natuurlijk rekenen op je dakdekkersbedrijf in Kerkdriel.

Ervaren en opgeleide dakdekkers voor wie vakmanschap op de eerste plaats komt, daar kun je op rekenen. Neem daar dan nog eens de beste materialen en het meest geschikte gereedschap bij en je weet dat je helemaal goed zit bij ons dakdekkersbedrijf.

Of het nu gaat om een project op langere termijn of over een dringende herstelling, op ons kun je rekenen.

Dakdekker Kerkdriel

Professioneel en betrouwbaar advies

Je zou het misschien niet vermoeden, maar er is een enorme keuze in daken. Het is dan ook niet ondenkbaar dat je zelf niet goed weet voor welk dak en welke materialen je nu het beste kunt kiezen. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Wij van dakdekkersbedrijf Kerkdriel zorgen ervoor dat alle mogelijkheden je helder worden uitgelegd en getoond.

Het leggen van een nieuw dak of het herstellen van een bestaand dak brengt een kost met zich mee en ook daar willen we op ieder moment eerlijk over communiceren. Een vrijblijvende offerte zonder kleine lettertjes, dat vinden wij vanzelfsprekend.

Ga je akkoord met de aangeboden offerte, dan mag je er zeker van zijn dat de geplande werken stipt, met de grootste zorg en door de beste vakmannen worden uitgevoerd. Als het gaat over jouw wooncomfort, laten wij niets aan het toeval over.