Dakdekker Houten

Het dak van je woning beschermt je huis tegen invloeden van buitenaf. Het houdt de regen buiten, de wind en de kou. Het is daarom belangrijk dat je de juiste dakbedekking kiest, goed voor het dak zorgt en regelmatig inspectie en onderhoud laat uitvoeren. Dat laat je doen door een deskundig dakdekkersbedrijf.
Heb jij een professionele dakdekker met veel kennis en ervaring nodig en woon je in Houten of omgeving? Dan ga je op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf. Met een vakbekwaam bedrijf weet je zeker dat je dakbedekking van de beste kwaliteit krijgt, dat dit op de juiste manier wordt gelegd en dat reparaties gedegen worden uitgevoerd. Inspecties worden grondig uitgevoerd en offertes en facturen zijn duidelijk en transparant.
Woon je in Houten of daar in de buurt? Dan schakel je een ervaren dakdekkersbedrijf in Houten in, zodat je zeker weet dat er goed voor jouw dak gezorgd wordt.

  • Professionele zorg voor je dak met gebruik van hoogwaardige materialen
  • Heldere en transparante communicatie, offerte en factuur
  • Grondige inspectie en vakkundig onderhoud voor het opsporen en verhelpen van problemen
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel onderhoud door dakdekkersbedrijf in Houten

Het vak van dakdekker kent veel aspecten. Zo moet een dakdekker een nieuw dak kunnen plaatsen, een deel van het dak kunnen vervangen, onderhoud en reparaties aan het dak kunnen uitvoeren, alles weten over het isoleren van daken en grondige dakinspecties kunnen uitvoeren. Bovendien moet hij alles weten over de verschillende materialen, zodat hij klanten goed kan informeren.
Ben je op zoek naar een goed dakdekkersbedrijf in Houten, dan kies je voor een bedrijf met een ruimte ervaring. Dit bedrijf heeft iedere situatie en alle problemen al eens gezien en heeft voor alle uitdagingen een goede oplossing. Ervaren en deskundige dakdekkers weten alles van de diverse soorten dakbedekking en denken graag met de klant mee.

Dakdekker Houten

Nieuwe dakbedekking en dakreparaties

Zomer en winter beschermt het dak van je huis je tegen weersinvloeden. Het is dus belangrijk dat jij je dak ook beschermt. Een goed onderhouden dak heeft minder snel last van lekkage en is beter bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals hevige regenval, harde wind of een stevige sneeuwbui. Bovendien gaat een goed onderhouden dak veel langer mee. Regelmatig een dakinspectie laten uitvoeren helpt om het dak in een goede staat te houden.
Maar ook een goed onderhouden dak is na verloop van tijd onderhevig aan slijtage. Het heeft dan reparaties nodig of er moeten delen vervangen worden. Dat laat je doen door een professionele dakdekker, zodat je zeker weet dat de juiste dakbedekking gebruikt wordt en de klus vakkundig wordt uitgevoerd. Bovendien heb je garantie op het werk. Mocht en onverhoopt iets toch niet helemaal goed uitgevoerd zijn dan wordt dit snel verholpen.

Dakdekker Houten

Betrouwbaar advies over dakdekkerswerkzaamheden in Houten

Heb je vragen over je dak, heeft je dak lekkage of wil je nieuwe dakbedekking? Dan is het verstandig om deskundig advies in te winnen. Een ervaren dakdekkersbedrijf in Houten geeft je graag uitgebreide informatie en betrouwbaar advies over alles dat met het dak te maken heeft, van reparatie tot onderhoud en isolatie. Maar ook bij problemen op en met het dak kun je bij een dakdekker terecht. Bij overlast door vogels bijvoorbeeld, of het voorkomen van hinder door hitte van een plat dak op warme en zonnige dagen.