Dakdekker Hilvarenbeek

Zoek jij in Hilvarenbeek een dakdekkersbedrijf dat jou kan helpen bij alle klussen rond jouw dak? Lees dan zeker verder! Daken zijn zeer belangrijke onderdelen van huizen en het is dan ook van belang dat ze in goede staat verkeren. Een dakdekker kan jou helpen met het aanbrengen van de juiste dakbedekking, het uitvoeren van dakreparaties en onderhoud en het zorgen voor een goede isolatie. Ons dakdekkersbedrijf in Hilvarenbeek kan jou bij al deze zaken uitstekend van dienst zijn. 

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Aanbrengen van de juiste dakbedekking

Als je denkt aan het inschakelen van een dakdekker, dan denk je waarschijnlijk in eerste instantie aan het aan laten brengen van dakbedekking op jouw dak. Dit maakt zeker een groot deel uit van het werk van ieder dakdekkersbedrijf, ook van ons dakdekkersbedrijf in Hilvarenbeek. Een dakdekker kan jou adviseren over welke soort dakbedekking voor jouw type dak de beste keus is en dit vervolgens perfect voor jou aanleggen. Zo weet je zeker dat alles goed dichtgemaakt wordt en dat je geen last krijgt van lekkage!

Dakdekker Hilvarenbeek

Laat goede isolatie aanbrengen

Het laten aanbrengen van de juiste dakbedekking is dus van belang, maar ook goede dakisolatie is belangrijk. Ook daarbij kan ons dakdekkersbedrijf in Hilvarenbeek jou helpen! Wist je dat warme lucht altijd opstijgt? Dat betekent dat de warmte naar boven trekt in jouw huis, helemaal tot aan de zolder. Is jouw dak niet goed geïsoleerd, dan kan de warme lucht zo verdwijnen. Dat is natuurlijk zonde, want je stookt niet om de buitenlucht te verwarmen. Goede dakisolatie zorgt er dus voor dat jij geld bespaart op stookkosten, maar ook dat je meer comfort in huis ervaart. Jouw dakdekker uit Hilvarenbeek kan bij het plaatsen van nieuwe dakbedekking meteen ook goede dakisolatie aanbrengen. Ook later kan dit natuurlijk nog aangebracht worden.

Dakreparatie en onderhoud

Goed onderhoud van jouw dak is van belang om te voorkomen dat er gebreken ontstaan. Laat daarom ook zeker af en toe een dakdekker langskomen om jouw dakbedekking te controleren! Alle materialen zijn onderhevig aan slijtage en kunnen in de loop der jaren kapot gaan. Door regelmatige controle kan er gericht onderhoud uitgevoerd worden om te voorkomen dat er grote dakreparaties plaats moeten vinden. Natuurlijk kan er ook om andere reden een mankement aan jouw dakbedekking ontstaan, bijvoorbeeld door een storm. Schakel dan zo snel mogelijk jouw dakdekker in om een dakreparatie uit te laten voeren. Zo voorkom je dat je te maken krijgt met lekkages, die weer kunnen zorgen voor een vochtprobleem en voor aantasting van jouw dakconstructie.

Dakdekker Hilvarenbeek

Neem contact op voor advies

Wil jij de dakbedekking van jouw woning in Hilvarenbeek vervangen en weet je niet zeker welk materiaal de beste keus is? Neem dan zeker contact op met ons dakdekkersbedrijf! Wij hebben ervaring met alle soorten daken en kunnen jou dan ook zeker adviseren over welke mogelijkheden er zijn voor jouw dak. Uiteraard kunnen we de dakbedekking dan ook voor jou aanbrengen. Ook voor vragen op het gebied van dakisolatie, dakonderhoud en dakreparatie staan wij voor jou klaar. Heb je een vraag of een probleem dat verholpen moet worden, neem dan zeker contact met ons op of vraag een offerte aan!