Dakdekker Heusden

Dakdekkersbedrijf Heusden kan een dak van verschillende soorten dakbedekking voorzien. Doordat het bedrijf veel ervaring met dakrenovaties heeft, kan dakdekker Heusden een geheel nieuw dak naar wens plaatsen. Bovendien houdt het dakdekkersbedrijf zich met dakonderhoud en dakreparaties bezig. Versleten daken kunnen in zijn geheel worden gerenoveerd. Je dak is dan weer zo goed als nieuw. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe dakpannen of bitumen op het dak. Het is ook mogelijk om een groen dak te realiseren. Alle werkzaamheden aan je dak, worden door dakdekker Heusden vakkundig uitgevoerd. De dakdekker in Heusden doet het volgende:

  • Gecertificeerd dakdekkersbedrijf
  • 10 jaar garantie
  • Wij werken duurzaam

Wil je zelf ook advies over het dak van je woonhuis? Dan kun je dit eenvoudig aanvragen. Bovendien kun je een kosteloze offerte ontvangen.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Inspecties en onderhoud van daken

Ga voor een stevig en veilig dak. Laat je dak daarom af en toe inspecteren. Het dakdekkersbedrijf in Heusden kan om de twee tot drie jaar een dakinspectie uitvoeren. Eventuele schade kan op tijd gesignaleerd en verholpen worden. Schade aan je dak kan voor veel narigheid zorgen. Naast de extra reparatiekosten, ontsnapt er ook warmte uit je woning en kunnen er schimmels ontstaan. Dit komt meestal door een lekkage. De schimmels kunnen in het hele huis gaan zitten. Denk aan de zolder, de badkamer, kelder en slaapkamers. Je moet ook meer gaan stoken, omdat je woning minder goed geïsoleerd is. Dit kost bovendien onnodig veel geld aan energie. Laat je dak controleren en eventueel renoveren. Is je dak op meerdere plaatsen beschadigd? Dan kan een renovatie de levensduur van je dak vergroten. Een kleine schade kan ook met een dakreparatie verholpen worden. De dakdekker in Heusden kan het dak onderhouden, zodat je in de toekomst geen onverwachte en hoge reparatiekosten op je “dak” krijgt.

Dakdekkersbedrijf Heusden

Dakreparaties en het plaatsen van nieuw materiaal op het dak

Dakdekkersbedrijf Heusden kan een lekkage snel lokaliseren. Een lekkage kan heel klein zijn. Met speciale apparatuur is deze eenvoudig op te sporen. Bovendien wordt het hele dak op schade en lekkages nagekeken. Er zullen vervolgens professionele dakreparaties uitgevoerd worden. Het is ook mogelijk om je woning van een geheel nieuw dak te voorzien. De dakdekker bekijkt de dakconstructie grondig. Aan de hand van de bevindingen, kan hij persoonlijk advies uitbrengen. De dakdekker werkt veilig en zal persoonlijke tips geven. Je kunt op een vakbekwame en ervaren dakdekker rekenen, die over de juiste certificaten en diploma’s beschikt. Daarnaast krijgt dakdekkersbedrijf Heusden met veel scenario’s te maken. Misschien ervaar je overlast van vogelnestjes onder de dakpannen of ligt het bitumen los op het dak. Door contact met de dakdekker op te nemen, is je dak snel gerepareerd. Wil je de woning een nieuw dak geven en weet je niet welke materialen je moet kiezen? Ook dan kan dakdekkersbedrijf Heusden je de juiste tips meegeven.

Heusden dakbedekking

Passend advies voor elke situatie

Ieder dak is anders. Het ene dak is kwetsbaarder dan het andere dak. Het maakt niet uit of je dak schuin of plat is. Je krijgt altijd de betrouwbaarste adviezen van de vakspecialist mee. Door jarenlange ervaring in het vak, zal de dakdekker van geen enkele situatie meer opkijken. Door zijn uitgebreide vakkennis en expertises, zal de vakspecialist in elke context kunnen helpen. De communicatie zal perfect met de klant afgestemd worden. Je ontvangt eerst complete informatie en advies, voordat de werkzaamheden zullen starten. Heb je vragen of loop je tegen bepaalde zaken aan? Ook dan is de dakdekker beschikbaar voor een oplossing. Wil je een duurzaam dak van goede kwaliteit? Vraag dan direct om een prijsopgave. De dakdekker in Heusden zal vervolgens met een praktische oplossing komen.