Dakdekker Helvoirt

Staat jouw huis in Helvoirt of directe omgeving en heb je vragen over je dak? Neem dan contact met ons op! Wij werken als dakdekkersbedrijf in Helvoirt en kunnen jou helpen met alles met betrekking tot jouw dak. Of het nu gaat om nieuwe dakbedekking, een dakreparatie of regulier onderhoud, wij staan altijd voor je klaar. Zo weet je zeker dat jouw dak altijd in de beste staat verkeert!

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakbedekking aan laten brengen door dakdekker Helvoirt

Laat je een nieuwe woning in Helvoirt bouwen, dan moet je veel beslissingen nemen. Een van die beslissingen heeft betrekking op het dak, namelijk: wat voor dakbedekking moet hier op komen? Je hebt zelf misschien wel een voorkeur, op basis van wat je er mooi uit vindt zien. Maar is dat ook daadwerkelijk het beste materiaal voor jouw woning? Een deskundig dakdekkersbedrijf kan jou van advies voorzien. Zo weet je zeker dat je voor een materiaal kiest dat goede bescherming biedt en jouw huis volledig droog houdt. Niet alleen bij het bouwen van een nieuw pand is het goed om advies in te winnen van een professionele dakdekker. Is jouw dak aan vernieuwing of vervanging toe, ook dan is het raadzaam om contact op te nemen met een professioneel dakdekkersbedrijf!

Dakdekker Helvoirt

Dakdekkersbedrijf Helvoirt voor reparaties en onderhoud

Een lekkage in huis hebben is ontzettend vervelend. Als je niet oppast, krijg je hierdoor te maken met grote problemen. Houten constructies kunnen door lekkages gaan rotten en daarnaast kun je ook last krijgen van schimmels die muren en meubels aantasten. Dit is niet alleen heel vervelend, het is ook erg ongezond! Heb jij te maken met een lekkage, schakel dan zo snel mogelijk onze dakdekker in voor een dakreparatie. Zo voorkom je dat er echt grote problemen in jouw woning ontstaan. Natuurlijk is het nog beter om regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan jouw dakbedekking. Alle bouwmaterialen krijgen in de loop van de tijd te maken met slijtage, dat is bij dakbedekking niet anders. Door dit met zekere regelmaat te laten controleren, kan er snel ingegrepen worden en zo voorkom je dat je lekkages krijgt als gevolg van slijtage van de dakbedekking.

Een ander punt waar een dakdekker jou bij kan helpen, is het aanbrengen van een goede dakisolatie. Wist je dat warmte altijd opstijgt? Heb jij geen of slechte dakisolatie, dan betekent dit dat er veel warmte uit jouw huis weglekt. Dat is zonde, want zo verbruik je onnodig veel energie om het binnenshuis toch nog enigszins warm te krijgen. Als jij twijfelt over jouw dakisolatie, vraag dan ons dakdekkersbedrijf in Helvoirt om advies! Zij adviseren jou graag over de verbeteringen die er mogelijk zijn. Zo kun je niet alleen besparen op je energierekening, het klimaat in huis zal ook een stuk aangenamer worden!

Dakdekker Helvoirt

Neem contact op met dakdekker Helvoirt

Bij nieuwbouw en verbouw is het dus altijd raadzaam om advies in te winnen van een erkend dakdekkersbedrijf. Zo weet je zeker dat er een goed dak aangelegd wordt, onze dakdekkers helpen jou hier graag bij! Wil je meer weten over isolatie of onderhoud? Of heb je snel een dakreparatie nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit wat voor soort dak je hebt, wij helpen je graag! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.