Dakdekker Helmond

Heb je dakwerkzaamheden in Helmond die je wil uitbesteden aan een vakkundig dakdekkersbedrijf? Meesman Dakdekkers uit Helmond helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar voor het aanbrengen van kwaliteitsdakbedekking en isolatie. Daarnaast voeren wij ook je dakreparatie, onderhoud of dakrenovatie in Helmond naar tevredenheid uit. Onze vaklieden zijn goed opgeleid en bekend met de laatste dakdekkerstechnieken. Dit kan je van ons verwachten:

 • Kwaliteit staat op de eerste plaats.
 • Onze oplossingen zijn zo duurzaam mogelijk.
 • Wij zijn een gecertificeerde dakdekker.
 • Jouw wensen en budget vormen het uitgangspunt en je krijgt een duidelijke prijsopgave.
 • Wij bieden een eerlijke prijs, nette werkwijze en goede service.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Onderhoud in Helmond door betrouwbaar dakdekkersbedrijf

Dakdekken is een specialistisch vak. Gelukkig zijn veel problemen met je dak te voorkomen door regelmatig een inspectie te laten uitvoeren. Schakel ons in voor het nakijken van je dak op slijtages en stormschade. Een sluimerende lekkage zorgt op den duur voor zichtbare en onzichtbare beschadigingen. Wij komen graag de status van je platte of schuine dak opnemen en verrichten na overleg het benodigde onderhoud. Zo gaat je dak weer lang mee en is de kans op hoge kosten in de toekomst veel kleiner.

Onze diensten zijn aantrekkelijk geprijsd en je bent verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is verstandig om een dakinspectie één keer in de twee jaar uit te laten voeren en hiermee een daklekkage te voorkomen.

Dakdekker Helmond

Van nieuwe dakbedekking tot dakreparatie

Een dak houdt je droog en veilig. Het is dus van belang om de juiste dakbedekking te kiezen wanneer je dak aan vernieuwing toe is. Wij hebben veel kennis en ervaring met alle soorten dakbedekking, waaronder bitumen, pannen en sedum dakbedekking. Met onze hulp maak je een goede keuze waar je lang plezier van hebt. Ook plaatsen wij lichtkoepels en lichtstraten. Ons KOMO-procescertificaat garandeert dat wij je dak op een professionele manier en met de juiste materialen plaatsen. Wij brengen ook sedumdaken aan, die begroeid zijn met vetplantjes. Een groendak verbetert de isolatie en de levensduur van je dak.

Een lekkage vraagt om een snelle oplossing. Ook wil je uitsluiten dat er na een tijdje opnieuw problemen ontstaan. Wij stellen snel vast wat de noodzakelijke stappen zijn en voeren graag een dakreparatie aan je woning of pand in Helmond uit. Wij onderzoeken de oorzaak van de lekkage en geven een eerlijk en deskundig advies. Het is belangrijk om een daklekkage niet op zijn beloop te laten. Door snel te repareren voorkom je aantasting van muren, plafonds en dakonderdelen.

Dakdekker Helmond

Duurzaam dakdekkersbedrijf

Meesman Dakdekkers is een bedrijf dat zich richt op duurzaamheid. We leggen hier uit waarom:

 • Wij gebruiken KOMO-gecertificeerde producten.
 • Onze klantrelaties zijn duurzaam, omdat wij staan voor goed werk en een goede service. Hierdoor bevelen onze klanten ons ook aan anderen aan.
 • Zowel bij nieuwe daken als renovaties gebruiken wij dakmaterialen van recyclede grondstoffen.
 • Met behulp van dakisolatie neemt de CO2-uitstoot af.
 • Onze groendaken komen ten goede aan het milieu en zorgen ervoor dat je dak langer meegaat.
 • Als dakdekker recyclen wij ons afval en gebruiken we minder lood.
 • Wij zijn zuinig op onze werknemers en werken veilig.

Heb je behoefte aan deskundig advies of wil je ons inschakelen voor onderhoud, een dakreparatie of andere dakwerkzaamheden? Of wil je met dakisolatie besparen op je energiekosten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij zijn je graag van dienst met alle soorten projecten!