Dakdekker Heeswijk Dinther

Op zoek naar de diensten van een betrouwbare dakdekker voor je dak in Heeswijk Dinther? Wij hebben een ervaren team dat alle klussen, van een dakreparatie tot het plaatsen van nieuwe dakbedekking, snel en vakkundig uitvoert. Als dakdekkersbedrijf geven wij graag advies en leveren wij vakwerk af waar je lange tijd plezier van hebt. Schakel ons in voor:

  • Dakbedekking en dakisolatie
  • Dakinspectie en onderhoudswerkzaamheden
  • Dakreparatie en renovatie
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Advies over dakbedekking met een lange levensduur

Je dak beschermt je tegen diverse weersomstandigheden, die in ons land nogal kunnen variëren. Voor een nieuw dak in Heeswijk Dinther, zoals een pannendak, een dak van bitumen of een sedumdak, wil je uiteraard de benodigde voorlichting. Wij zijn goed bekend met alle voor- en nadelen van de diverse typen dakbedekking, zodat je altijd kiest voor een duurzame oplossing. Ook zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond dakdekken. Doordat wij dakmaterialen met een uitstekende kwaliteit gebruiken, heb je een dak dat lange tijd mee kan. Tijdens onze werkzaamheden verwerken wij ten slotte regelmatig materialen van gerecyclede grondstoffen en recyclen wij ons afval zoveel mogelijk.

Ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf staat ook klaar voor het installeren van een lichtkoepel of lichtstraat, die je ruimte optisch groter maakt. Ook de isolatie van je dak nemen wij graag op ons. Met een eenmalige investering voor dakisolatie bespaar je jaarlijks op je energiekosten. Bovendien geniet je in de zomer van meer koelte en in de winter van het vasthouden van warmte. Uiteraard zorgen wij voor een waterdichte afwerking.

Dakdekker Heeswijk Dinther

Vakkundige dakreparatie in Heeswijk Dinther

Een lekkage kan plotseling optreden of al wat langer sluimeren. In beide gevallen doe je er goed aan om snel actie te ondernemen. Wij voeren snel een reparatie uit, zodat het probleem definitief wordt verholpen. Daarnaast voeren wij een lekdetectie uit, als onduidelijk is wat de locatie van de lekkage precies is. Lekkages kunnen je woning op diverse plekken beschadigen en zorgen voor schimmelvorming. Met een tijdige dakreparatie voorkom je een uitbreiding van de schade.

Wie graag vochtoverlast vóór wil zijn, kan regelmatig een inspectie van het dak door ons laten uitvoeren. Zo blijf je op de hoogte van de staat van je dak. Kleine beschadigingen en slijtages kunnen wij bovendien meteen repareren. Ook het renoveren van een bestaand dak is bij ons in vertrouwde handen.

Dakdekker Heeswijk Dinther

Duurzaam dakdekkersbedrijf is je graag van dienst

Als dakdekker die zoveel mogelijk duurzame oplossingen biedt, zijn wij niet alleen zuinig met materialen. Wij zijn ook zuinig op ons personeel, dat veilig en volgens de voorschriften werkt. Een lekkende dakgoot herstellen, een nieuw dak op je dakkapel plaatsen, een groendak op maat aanleggen: onze goed opgeleide vakmensen voeren alle dakwerkzaamheden nauwkeurig voor je uit. Dit alles voor gunstige prijzen en met heldere afspraken, die netjes worden nagekomen. Wil je graag een professioneel dakdekkersbedrijf inschakelen voor een plat dak of schuin dak in Heeswijk Dinther? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek!