Dakdekker Heesch

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker in Heesch met veel kennis en ervaring? Dan schakel je een professioneel dakdekkersbedrijf in. Met een professioneel en ervaren bedrijf weet je zeker dat dakbedekking op de juiste manier wordt gelegd, dat reparaties correct worden uitgevoerd en inspecties grondig gedaan worden, zodat er niets over het hoofd wordt gezien dat later een probleem kan worden. Woon je in Heesch of omgeving? Schakel dan ons professionele dakdekkersbedrijf in Heesch in zodat jouw dak je in ieder seizoen veilig en droog houdt!

Voor nieuwe dakbedekking, dakrenovatie en dakreparaties

  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, professioneel aangebracht door ervaren dakdekkers.
  • Een deskundig en ervaren oog dat snel gebreken signaleert zodat dit aangepakt kan worden voordat het een probleem wordt.
  • Voor nieuwe dakbedekking, dakrenovatie en dakreparaties.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel onderhoud door dakdekkersbedrijf in Heesch

Het dak van je woning beschermt de rest van je huis tegen weersinvloeden van buitenaf. Het is dus belangrijk dat het dak te allen tijde doet wat het moet doen. Je wilt bijvoorbeeld geen pannen die los zitten of scheuren vertonen, lekkage of (hout)rot in het dak. Daarom is het belangrijk regelmatig een inspectie te laten uitvoeren door een professionele dakdekker. Deze weet precies waar hij op moet letten en ziet met een deskundig oog eventuele gebreken al voordat ze een echt probleem vormen.

Ook onderhoud maakt een belangrijk onderdeel uit van het goed zorgen voor het dak. Daarbij moet je denken aan het vervangen van gebarsten dakpannen, het opnieuw pas maken van daklood en het verwijderen van vogelnesten en mos. Goed onderhoud voorkomt gebreken, wat weer overlast en reparatiekosten scheelt. Bovendien zorgt onderhoud er voor dat een dak langer meegaat en er lang mooi uit blijft zien.

Dakdekker Heesch

Nieuwe dakbedekking en dakreparaties

Laat jij een nieuwe woning bouwen, moet er een deel van het dak vervangen worden of laat je een uitbouw aan je huis zetten? Dakdekkers in Heesch hebben brede kennis van en ruime ervaring met het plaatsen van nieuwe dakbedekking.
Belangrijk is goede informatie over het soort dakbedekking dat geschikt is voor jouw dak en past bij jouw wensen. Een dakdekkersbedrijf in Heesch geeft je graag duidelijke en uitgebreide informatie. Samen met jou gaat de dakdekker om de tafel en bespreekt de wensen, eisen en het budget, zodat jullie tot de beste mogelijkheden voor het dak komen. Alles gaat in goed overleg zodat jij als klant altijd weet waar je aan toe bent. Je krijgt eerlijk en duidelijk advies en een transparante offerte voor zowel nieuwe dakbedekking als onderhoud aan het dak.

Dakdekker Heesch

Betrouwbaar advies over dakdekkerswerkzaamheden in Heesch

Heb jij vragen over jouw dak, reparaties, over nieuwe dakbedekking of wil je een inspectie laten uitvoeren? Verstandig is dan om deskundige informatie in te winnen. Het gaat tenslotte om het dak van je huis. Onjuiste of onvolledige informatie kan leiden tot een miskoop of schade aan of in de woning. Wij als dakdekkersbedrijf in Heesch geven professioneel advies en geeft antwoord op alle vragen over jouw dak, over dakbedekking en het oplossen van problemen met het dak. Ook kan een dakdekker alles vertellen over dakisolatie, het voorkomen van overlast door vogels en over manieren om overlast door hitte te voorkomen.