Dakdekker Hedel

Of je nu op zoek bent naar een dakdekker om nieuwe isolatie te laten plaatsen, je huidige dak wilt laten herstellen of een compleet nieuw dak wilt leggen, bij jouw dakdekkersbedrijf in Hedel zit je alvast goed. De meerwaarde van een professioneel geplaatst dak valt niet te onderschatten, zeker als je hiervoor de hulp van een ervaren specialist inschakelt. Op die manier voorkom je immers heel wat schade en bespaar je dus veel geld.

Wat je situatie of voorkeur ook mag zijn, wij zetten je wensen om in de realiteit. Met als gevolg dat je dak er niet alleen goed uitziet, maar ook bestand is tegen de tand des tijds.

Hieronder een overzicht op onze service:

  • Dakbedekking- en isolatie van de allerhoogste kwaliteit aanbrengen, waardoor warmte beter in je woning blijft.
  • Dakreparaties- en renovaties uitvoeren voor een duurzamer resultaat.
  • Een bestaand dak onderhouden, eventuele problemen opsporen en deze meteen oplossen.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakonderhoud nodig? Een dakdekkersbedrijf in Hedel doet het voor je

Voor je op ons vertrouwt, wil je natuurlijk eerst weten wat ze zoal voor je kunnen doen. Het takenpakket van een ervaren dakdekker gaat erg ver. Denk maar aan het onderhoud van beschadigde daken, het uitvoeren van regelmatige inspecties, enzovoort.

Dit laatste is vooral belangrijk om te voorkomen dat niet zo ernstige problemen heel ernstig worden. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om kleine schade aan het houtwerk van je dak, als gevolg van een storm of veroudering. Dit heeft negatieve gevolgen voor je dak zelf, maar ook voor muren, plafonds en dus je leefcomfort. Om nog maar te zwijgen van de kosten die erbij komen kijken! Voorkom problemen en laat je dak professioneel inspecteren en onderhouden, door een dakdekkersbedrijf in Hedel.

Dakdekker Hedel

Van een nieuw dak tot dakreparaties in Tiel, jouw dakdekker kan het

Met een betrouwbaar dak is het goed wonen, want zo blijf je warm, veilig en comfortabel, ook tijdens de winter. Wil je het beste dak voor jouw situatie en budget vinden? Dan geven we je maar al te graag advies over de verschillende types dakbedekking, zoals sedum, bitumen en pannen. Ook dakpannen en leien dakbedekking beschikken over unieke eigenschappen en zijn dus het overwegen waard als je een nieuw dak wilt laten plaatsen.

Heb je hulp nodig bij de zoektocht? Geen zorgen: een dakdekkersbedrijf in Hedel helpt je. Daarna nemen we natuurlijk ook de installatie van het dak op ons, gebruik makend van de beste materialen en professionele technieken. Zo oogt je dak mooi, maar gaat het vooral lang mee.

Een dakdekker in Hedel staat je vervolgens bij als je last hebt van een lekkage. Onze experts komen meteen aan de deur en lossen het probleem snel op. Zo heb je alvast geen kopzorgen en voorkom je heel wat financiële en andere problemen in de toekomst. Ons professionele advies maakt het ten slotte helemaal af en maakt het onderhoud van je dak voortaan een stuk gemakkelijker.

Dakdekker Hedel

Vertrouw op ons gedegen advies voor dakreparaties en meer

Wil je je oude woning voorzien van een compleet nieuw schuin of plat dak? Misschien is je dak wel dringend aan onderhoud of herstellingen toe? Van dakreparatie tot het kiezen van de juiste dakbedekking en een regelmatige inspectie, wij helpen je bij alles.

Naast een uitgebreid takenpakket garanderen we ook jarenlange expertise, een duidelijke communicatie over diensten en prijzen en de nodige certificeringen. Het resultaat? Je kunt op beide oren slapen als het gaat om je dak, wat zowel je leefcomfort als je gezondheid ten goede komt. Wil je graag meer info over onze service? Neem vrijblijvend contact op en we helpen je verder!