Dakdekker Groesbeek

Wil je dat het dak van je woning of bedrijfspand in Groesbeek echt bijdraagt aan je algemene comfort en veiligheid? Dan is het missschien geen slecht idee om een dakdekker in te schakelen. Onze professionals zijn bedreven in alles wat met daken te maken heeft, van dakreparatie tot periodieke inspectie en nieuwe dakbedekking plaatsen. Of je nu schade ondervindt aan je dak of dringend renovaties wilt laten doen, wij staan voor je paraat. Neem gerust contact met ons op en lees verder voor meer info over de mogelijkheden.

  • Dakisolatie plaatsen en dakbedekking installeren, wij zorgen op verschillende manieren voor een beter binnenklimaat
  • We herstellen en renoveren daken op vakkundige wijze
  • Lekken of schade vormen geen enkele uitdaging voor ons team van gedreven en bedreven experts in Groesbeek
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakonderhoud om U tegen te zeggen, in Groesbeek

Regelmatig onderhoud en een grondige inspectie van je dak zijn essentieel als je wilt voorkomen dat kleine problemen en schade ernstig worden. De aanpak van een professional bespaart je heel wat kosten, maar vooral zorgen en langdurige problemen. Nog een voordeel? Na een grondige controle van je dak begin je snel en gerust aan nieuwe projecten, zoals een dakreparatie of renovatiewerken.

Schade aan je dak is vervelend, maar dat hoeft het niet te blijven. Schakel een ervaren dakdekker in Groesbeek in en onze experts maken er snel komaf mee. Zo voorkom je verdere beschadiging aan plafonds, muren en houtwerk en geniet je ook nog eens van een scherpe prijs. Als kers op de taart geven wij maar al te graag advies over je dak, zodat je weet waar je staat en ook hoe je gelijkaardige problemen in de toekomst vermijdt.

Je dak repareren of dakbedekking installeren? Bij ons zit je goed

Dakreparatie is een must als je te maken krijgt met schade door de tijd, vogeloverlast of als gevolg van een storm. Aan de andere kant is het natuurlijk beter om dergelijke problemen te voorkomen met goede dakbedekking. Zo geniet je van een goed binnenklimaat en een comfortabele werk- en woonomgeving in Groesbeek. Onze experts helpen je bij het maken van een keuze, want er zijn heel wat mogelijkheden. Denk maar een EPDM, maar ook bitumen, leien dakbedekking, gewone dakpannen en meer. Stuk voor stuk bieden ze voordelen, dus duidelijke informatie over hun unieke eigenschappen is geen overbodige luxe. Zodra je een keuze hebt gemaakt, plaatst jouw dakdekkersbedrijf in Groesbeek de dakbedekking ook voor je.

Zelfs als je na verloop van tijd schade ondervindt aan je dak, hoef je je geen zorgen te maken. Onze ervaren dakdekkers weten na een grondige analyse precies wat er moet gebeuren. Op die manier helpen we je snel tegen een voordelige prijs. Het resultaat is dat je geniet van een optimaal woon- en werkcomfort, zonder dat je er financieel door in de problemen komt.

Advies nodig? Jouw dakdekker in Groesbeek geeft het graag

Weet je nog niet welke dakbedekking je het beste kiest? Misschien zit je wel met twijfels over een dakrenovatie of zoek je dringend een professional voor dakreparatie? Wat het geval ook mag zijn, jouw dakdekkersbedrijf in Groesbeek staat voor je klaar. Wij hebben de nodige kennis en kunde, certificaten en vooral een sterke passie voor daken, waardoor we voor elk probleem een oplossing vinden. Vraag dus gerust om advies bij jouw dakdekker.

Problemen voorkomen, dat kan door je dak in de eerste plaats elke twee of drie jaar te laten inspecteren. Op basis van een grondige analyse kom je snel te weten wat er nog moet gebeuren om je dak tiptop in orde te maken. Contacteer ons voor meer info over de mogelijkheden in Groesbeek!