Dakdekker Gorinchem

Heb je problemen met jouw dak? Heb jij met spoed een dakdekker nodig? Wij zijn een gerenommeerd dakdekkersbedrijf uit Gorinchem. Je kunt bij ons terecht voor alles wat met dakbedekking en dakonderhoud te maken heeft. Isolatie, het repareren van een lekkage of het compleet vernieuwen van jouw dakbedekking, wij hebben de kennis in huis.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze kernwaarden zijn kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Door onze jarenlange ervaring in het vak en onze goed opgeleide dakdekkers kunnen wij kwaliteit en betrouwbaar werk afleveren. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en gedegen kennis die wij in huis hebben. In Gorinchem zijn wij jouw aangewezen dakdekkersbedrijf.

Je kunt ons inschakelen bij daklekkages. Wij voeren de dakreparatie dan zo snel mogelijk voor je uit zodat de schade beperkt blijft. Ook zijn wij een betrouwbare partij voor diverse vormen van dakbedekking en renovatie. Of je voor dakpannen of voor andere dakbedekking kiest, onze dakdekkers fixen het voor je. We kiezen niet alleen de mooiste, maar ook de meest duurzame oplossing voor jouw dakbedekking. Welke dakbedekking is het meest geschikt, wat is het meest duurzaam? Wij staan je bij met raad en daad.

Dakdekker Gorinchem

Nieuwe dakbedekking en dakreparaties

Lekkage aan het dak zorgt voor veel interne schade aan je huis en inboedel. Daarom is het belangrijk om het dak eens in de zoveel tijd te laten controleren. Wij voeren die controle voor je uit en zorgen ervoor dat je dak tiptop in orde is. Mocht je onverhoopt met een daklekkage te maken hebben dan zijn wij in Gorinchem en omgeving de aangewezen partij. Wij werken met duurzame materialen en technieken omdat wij geloven dat mooi, functioneel en milieuvriendelijk prima samen kunnen. We kijken graag mee met jouw wensen op het gebied van dakbedekking. Wij voeren dakreparaties, renovatie en dakonderhoud aan woningen en bedrijfspanden uit in Gorinchem en omgeving. Het is belangrijk dat jij thuis en op je werk er warmpjes bij kunt zitten.

Dakdekker Gorinchem

Betrouwbaar advies

Een goed en betrouwbaar dak is voor jouw woning of bedrijfspand essentieel. Jij en jouw werknemers moeten er in regen en storm warm bij kunnen zitten. Dankzij ons blijft jouw dak betrouwbaar en goed onderhouden. Een goed onderhouden dak kan jaren mee. Wij denken met je mee. We inventariseren jouw wensen uitgebreid en komen met een raming van de kosten op voorhand. Zodat je weet wat je kunt verwachten en een goede keuze kunt maken.

Lees hieronder ook de mooie klant beoordelingen die wij mochten ontvangen van onze tevreden klanten. Daar zijn wij zijn als dakdekkersbedrijf bijzonder trots op. Tevreden klanten, dat is waarvoor wij het dak op gaan. Vraag vrijblijvend onze offerte aan en ontdek zelf of wij de beste partij voor jou zijn. Wij zijn jou graag van dienst met de beste dakdekking in en om Gorinchem.