Dakdekker Gilze

Wil je een dakdekker inschakelen die staat voor een deskundig advies en uitstekend vakwerk? Wij hebben alle kennis, ervaring én de certificeringen waarmee je verzekerd bent van een goed eindresultaat. Doordat wij altijd kwaliteit leveren heb je jarenlang plezier van je dak en voorkom je lekkages. Ons dakdekkersbedrijf komt graag bij je langs in Gilze voor alle soorten werkzaamheden aan platte daken en schuine daken.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

De juiste dakbedekking kiezen

Er zijn diverse soorten dakbedekking met elk hun eigen kenmerken en voordelen. Wil je in Gilze door ons een nieuw dak laten installeren, dan spreken we goed door wat in jouw situatie de beste oplossing is. Aangezien wij met KOMO-gecertificeerde materialen werken en veel ervaring hebben, kan je rekenen op een dak met een lange levensduur. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in bitumendaken, maar staan ook voor je klaar met andere projecten, zoals het aanbrengen van nieuwe panlatten en dakpannen. Als expert in duurzame daken leggen wij ook graag een sedumdak aan, dat wateroverlast voorkomt. Of laat door onze deskundige medewerkers de isolatie van je dak uitvoeren.

Dakdekker Gilze

Dakreparatie in Gilze: bij Meesman Dakdekkers in vertrouwde handen

Een lekkage aan je dak of dakkapel wil je natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. Te lang wachten zorgt ervoor dat het probleem zich kan uitbreiden naar andere plekken van je huis. Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat je dak eerst nauwgezet inspecteert om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Een beschadiging repareren wij snel, zodat het probleem niet terugkeert. Voorkomen is altijd beter dan genezen, daarom raden wij aan om eenmaal in de twee jaar een dakinspectie te laten uitvoeren. Wij kunnen je dak dan meteen goed onderhouden, zodat je problemen voor bent. Je kan van ons na een inspectie altijd een eerlijk advies verwachten.

Dakdekker Gilze

Duurzame dakwerkzaamheden

Het milieu ligt veel mensen aan het hart. Ook wij leveren graag een bijdrage met zoveel mogelijk duurzame oplossingen. Zowel voor nieuwe daken als renovaties gebruiken wij hoogwaardige producten, die ervoor zorgen dat je weer lang vooruit kan met je dak. Ook maken wij regelmatig gebruik van materialen van gerecyclede stoffen en wordt ons afval bij voorkeur gerecycled. Wij beperken het gebruik van lood, aangezien dit materiaal het grondwater vervuilt. Tot slot letten wij goed op een veilige en gezonde werkwijze van ons personeel. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat wij zuinig omgaan met materiaal én dat onze medewerkers goed beschermd zijn en weer veilig naar huis kunnen terugkeren. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.