Dakdekker Geldrop

Een dak is iets om dankbaar voor te zijn, hoe vanzelfsprekend dit onderdeel van je woning of kantoorgebouw ook mag lijken. Als je goed zorg draagt of laat dragen voor je dak, haal je er meer uit op de korte én de lange termijn. Gelukkig kan je vertrouwen op een dakdekker in Geldrop voor alles wat met je dak te maken heeft: duurzame dakisolatie, professioneel dakonderhoud of een grondige dakinspectie
en meer. Dringend hulp nodig voor je dak of wil je gewoon een reguliere check-up laten doen? Schakel onze experts in Geldrop in en we spelen het klaar.

  • Onze professioneel geplaatste dakisolatie verbetert je binnenklimaat meteen
  • Goede dakbedekking is een must: wij helpen je bij de zoektocht en het plaatsen
  • Laat schade en lekken door een storm of veroudering niet letterlijk een gat slaan in je dak en vertrouw op ervaren dakdekkers
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakonderhoud van de hoogste plank vind je in Geldrop

Er zijn verschillende factoren die een invloed hebben op de levensduur en weerstand van je dak. Lekken vormen een groot risico, ook voor het onderliggende houtwerk, plafonds en muren. Hoe langer je een lek laat aanslepen, hoe minder lang je dak meegaat. Daarom is een grondige dakinspectie belangrijk, dus laat dit werk over aan een dakdekker in Geldrop en je kunt op beide oren slapen.

Als je ondanks regelmatige inspecties toch met een lek zit, schakel dan ook direct een expert in. Zo voorkom je praktische, maar ook financiële bekommeringen en leef je veilig, droog en onbezorgd onder een dak dat tegen een stootje kan.

Je dak laten repareren of bedekken in Geldrop? Wij doen het

Als ervaren dakdekkersbedrijf in Geldrop en omstreken helpen we je graag met dakreparaties, maar ook bij het vinden van de juiste dakbedekking. Niet alleen voor particuliere woningen, maar ook in dienst van bedrijven en organisaties. Want ook in de werksfeer is een goed dak, gelegd door bedreven vakmannen, goud waard.

Welke dakbedekking is nu de beste oplossing? Geen eenvoudige vraag, want er zijn verschillende mogelijkheden. Denk maar aan bitumen, leien dakbedekking en dakpannen, waarvan deze twee laatste een heel natuurlijke uitstraling hebben. Een sedumdak of groendak is dan weer een uiterst milieubewuste keuze. Jouw dakdekkersbedrijf in Geldrop begeleidt je graag bij de zoektocht naar de beste dakbedekking op basis van je voorkeuren, budget en meer.

Kan zelfs de beste dakbedekking lekken niet voorkomen? Geen reden tot paniek, want onze ervaren dakdekkers in Geldrop helpen je met een snelle dakreparatie en andere werkzaamheden. Contacteer ons voor meer informatie!

Advies in Geldrop over alles wat met je dak te maken heeft

De kwaliteit van je dak steunt op professionele werkzaamheden, maar jij kunt alleen alle zorgen laten varen als je weet waar je staat in verband met de prijs, de tijdsduur van de werkzaamheden, enzovoort. Of het nu gaat om een kleine dakreparatie, een grondige dakinspectie of het plaatsen van nieuwe dakbedekking, als dakdekkersbedrijf in Geldrop beschikken we over alle nodige kennis, kunde en certificaten om veilig en duurzaam aan de slag te gaan.

Het resultaat? Het leefcomfort van je woning en het binnenklimaat van je bedrijfsgebouw worden er alleen maar beter van, net als je bankrekening. Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen om je dak over te laten aan een dakdekker in Geldrop. Vraag gerust een offerte aan en schakel een gecertificeerde, ervaren dakdekker in met een passie voor daken, in Geldrop!