Dakdekker Etten-Leur

Op zoek naar een ervaren dakdekkersbedrijf in Etten-Leur om je dak eens goed onder handen te nemen? Dan heb je geluk: onze experts staan voor je klaar om een beschadigd dak te onderhouden, te herstellen, te isoleren of te bedekken, waardoor je snel van een beter leefklimaat geniet. Ook bij vragen of als je dringend behoefte hebt aan gedegen advies kan je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden en geef je dak in Etten-Leur de zorgen die het verdient!

  • Dakisolatie plaatsen: wij zijn er expert in. Op die manier geniet je het hele jaar door van een heerlijk binnenklimaat, thuis of op kantoor.
  • We voeren dakreparaties aan je dak uit, zodat lekken en andere schade geen blijvend probleem vormen.
  • Last van een lek in je dak of een ander probleem met een dak dat wij hebben geplaatst? Neem contact met ons op in Etten-Leur.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakonderhoud in Etten-Leur: een koud kunstje voor jouw dakdekkersbedrijf

Schade aan je dak kan door verschillende externe invloeden veroorzaakt worden, waaronder een storm of veroudering. Wat het geval ook mag zijn, laat je dak professioneel onderhouden en regelmatig inspecteren. Op die manier weet je wat je kunt verwachten van je dak en ga je ook veel financiële zorgen uit de weg.

Vooral lekken vormen een ware bedreiging voor je dak, dus het loont de moeite om er snel komaf mee te maken. Doe je dat niet? Dan bestaat de kans dat het houtwerk, maar ook de plafonds en muren in je woning of kantoorruimte eronder lijden. Gelukkig staat jouw dakdekkersbedrijf in Etten-Leur voor je klaar om elk probleem snel en grondig aan te pakken.

Laat ook dakreparatie en dakbedekking plaatsen over aan een professional

Een goed dak zorgt voor een goed comfort in de woning, maar ook voor een optimale bescherming tegen weer en wind. Daarbij hebben de structuur en kwaliteit van je dak zelf een grote invloed op de isolatiewaarde van je huis of bedrijfsgebouw. Er bestaan verschillende soorten dakbedekking, elk met hun unieke voordelen. Goede voorbeelden zijn EPDM, leien dakbedekking en PVC, maar ook gewone dakpannen en meer. Te veel om allemaal afzonderlijk te onderzoeken? Geen zorgen, wij helpen je in Etten-Leur met het beste advies. Eenmaal je een keuze hebt gemaakt, plaatsen onze experts jouw dakbedekking snel en op vakkundige wijze.

Hoewel goede dakbedekking je dak en woning zeker beschermt, kan er zich nog altijd een lek voordoen. Ook dan hoef je je geen zorgen te maken, want jouw dakdekkersbedrijf in Etten-Leur maakt je dak gegarandeerd weer waterdicht!

Advies nodig over je dak? Contacteer ons in Etten-Leur

Dakbedekking plaatsen, maar ook dakreparatie en dakonderhoud uitvoeren, ze horen allemaal thuis in ons takenpakket. Als je in Etten-Leur werkt of woont en je dak een make-over of upgrade wilt geven, zit je bij ons goed. Het resultaat: je binnenklimaat krijgt een flinke boost en daarbij is je woning of bedrijfsruimte beter bestand tegen de grillen van de natuur. Dat alles, voor een transparante prijs waarvan je niet van het dak wilt springen.

Een goed begin is het halve werk, dus laat je dak zeker elke twee of drie jaar eens inspecteren door een dakdekkersbedrijf in Etten-Leur. Onze experts sporen kleine lekken en schade zo snel op en voorkomen dat ze ernstig worden. Nog vragen over dakbedekking, dakreparatie of onze andere diensten? Contacteer ons in Etten-Leur en onze bedreven en gedreven experts steken hun handen graag voor je uit de mouwen!