Dakdekker Drunen

Zoek je een dakdekker in Drunen met veel kennis en ervaring? Of je nu je dak wil laten isoleren om stookkosten te verminderen, een reparatie wil laten doen of een nieuw dak wil laten plaatsen, het is belangrijk om een dakdekkersbedrijf in te schakelen met de nodige ervaring. Met een dak dat op de juiste wijze is gerepareerd of geplaatst voorkom je problemen en kosten in de toekomst. Wij zijn in staat om allerlei soorten dakklussen naar tevredenheid uit te voeren.

  • Kwaliteitsdakbedekking en dakisolatie aanbrengen voor het vasthouden van warmte
  • Dakreparaties en renovaties, waardoor je dak weer lang mee kan
  • Onderhoudsbeurten aan bestaande en door ons geplaatste daken, voor het signaleren en snel verhelpen van problemen
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel onderhoud door dakdekkersbedrijf in Drunen

Het dakdekkersvak is heel breed. Het is verstandig om je dak eens in de zoveel tijd te laten inspecteren, zodat de status vastgesteld wordt en eventuele problemen op tijd ontdekt worden. Bij een dakinspectie wordt namelijk duidelijk of er sprake is van kleine slijtage van je dakbedekking of schade die door storm is ontstaan. Lekkages kunnen houtwerk, muren en plafonds beschadigen en zorgen voor hoge kosten. Wil je dat graag voorkomen door middel van een professionele inspectie en deskundig onderhoud, dan staan wij als dakdekkersbedrijf in Drunen graag voor je klaar. Hierbij kan je een hoge kwaliteit verwachten tegen een scherp tarief.

Dakdekkersbedrijf-Drunen

Nieuwe dakbedekking en dakreparaties

Je dak is erg belangrijk om in alle seizoenen veilig, droog en comfortabel te kunnen wonen. Ook als je nieuwe dakbedekking in Drunen gaat uitkiezen, dan geven wij duidelijke informatie over de mogelijkheden die er zijn. Elk type dakbedekking, zoals pvc, EPDM, bitumen, dakpannen en leien dakbedekking, heeft zijn eigen voordelen en nadelen en het is belangrijk om deze van tevoren te kennen. Na het besluit over de soort dakbedekking brengen wij deze zorgvuldig aan met gebruik van hoogwaardige, professionele materialen.

Heb je te maken met een daklekkage? Geen nood, ook voor een dakreparatie in Drunen staan wij graag voor je klaar. In het geval van lekkage aan je dak kan je natuurlijk niet te lang wachten en daarom zorgen wij ervoor dat wij snel bij je langskomen om het probleem te verhelpen. Dankzij onze lange ervaring kunnen wij goed inschatten wat er moet gebeuren aan je dak om problemen in de toekomst te voorkomen. Een eerlijk advies staat hierbij voorop.

Dakdekker drunen

Betrouwbaar advies over dakdekkerswerkzaamheden in Drunen

Een dakrenovatie, dakwerkzaamheden tegen vogeloverlast, platte daken, schuine daken. Het vak van een dakdekker is veelomvattend. Wij hebben de vereiste expertise en certificeringen voor dit belangrijke werk en zijn sterk in communicatie. Zo overleggen we nauwgezet voordat we aan de werkzaamheden beginnen. Ook kan je van ons een duidelijke prijsopgave verwachten, waarmee je niet voor verrassingen achteraf komt te staan.

Een keer in de twee of drie jaar onderhoud laten uitvoeren aan je dak is geen overbodige luxe. Hiermee voorkom je dat lekkages optreden en dat je verder van huis bent. Wij staan voor een betrouwbaar advies en gedegen vakwerk. Zo gaan je dakwerkzaamheden in ieder geval van een leien dakje. Heb je een betrouwbare dakdekker in Drunen en omgeving nodig? Neem contact op voor advies, wij helpen je graag verder!